Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εκδήλωση Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στο Σίδνεϊ

Εκδήλωση Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου έλαβε χώρα την Κυριακή 16 Μαΐου στον Ιερό Ναό των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρή...





Εκδήλωση Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου έλαβε χώρα την Κυριακή 16 Μαΐου στον Ιερό Ναό των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στο Λίβερπουλ.

Την εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων η οποία διοργανώθηκε από την Ποντιακή Αδελφότητα «Ο Ποντοξενιτέας ΝΝΟ», την Ποντιακή Αδελφότητα «Παναγία Σουμελά Σύδνευ» και την Ελληνική Ποντιακή Κοινότητα «Διογένης Wollongong» παρακολούθησαν περίπου 270 πιστοί.

Στη εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ. Κώστας Γιαννακόδημος ως εκπρόσωπος του Γενικού Προξένου στο Σίδνεϊ κ. Χρήστου Καρρά, η βουλευτής του Canterburry Sophie Cotsis, η Αντιπρόεδρος της Ποντιακής Αδελφότητας κα Esta Paschalidis – Chilas, η Πρόεδρος της Ποντιακής Αδελφότητας «Ποντοξενιτέας» κα Maria Anthony, ο Πρόεδρος της Ποντιακής Αδελφότητας «Παναγία Σουμελά» του Σύδνεϋ κ. Peter Papoulidis, ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ποντιακής Κοινότητας «Διογένης Wollongong» Nicolaos Chrissostomidis και τέλος ο εκπρόσωπος της επιτροπής νέων του «Ποντοξενιτέας» ΝΝΟ κ. Kostas Papoulidis.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.