Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αντιδράσεις στα social media με την ανάρτηση της Βάνας Μπάρμπα:«Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη»

Μια ανάρτηση που έκανε πριν λίγη ώρα στα social media η Βάνα Μπάρμπα, αναφερόμενη στον Πέτρο Φιλιππίδη στάθηκε αφορμή για να ξεσηκώσει θύελ...



Μια ανάρτηση που έκανε πριν λίγη ώρα στα social media η Βάνα Μπάρμπα, αναφερόμενη στον Πέτρο Φιλιππίδη στάθηκε αφορμή για να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

“Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη… αρκετά πια” έγραψε η γνωστή ηθοποιός κάνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να απορήσουν ζητώντας τους να τους πει ότι κάνει κάποιου είδους πλάκας.



Ο λόγος φυσικά που υπήρξαν αυτές οι αντιδράσεις δεν είναι άλλος από την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί στον ηθοποιό – σκηνοθέτη για το κακούργημα του βιασμού αλλά και για δυο απόπειρες σεξουαλικής κακοποίησης σε συναδέλφους του.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Βάνα Μπάρμπα προκαλεί με δηλώσεις της αφού λίγο καιρό πριν την άσκηση την ποινικής δίωξης είχε δηλώσει αντισυμβατική και πως η ίδια θα χτύπαγε την πόρτα τόσο του Πέτρου Φιλιππίδη όσο και του Γιώργου Κιμούλη προκειμένου να συνεργαστούν μιας και καλλιτεχνικά τους εκτιμά πολύ χωρίς να ενδιαφέρεται για τις κατηγορίες που τους έχουν αποδοθεί.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.