Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανοικτά την Κυριακή καταστήματα, σούπερ μάρκετ και κομμωτήρια -Τι SMS στέλνουμε

Ανοικτά μπορούν να είναι την Κυριακή 9 Μαΐου τα καταστήματα λιανικού εμπορίου, τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια. Μάλιστα, στα καταστ...

Ανοικτά μπορούν να είναι την Κυριακή 9 Μαΐου τα καταστήματα λιανικού εμπορίου, τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια.


Μάλιστα, στα καταστήματα υπάρχουν και εν ενεργεία προσφορές, καθώς οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Μαΐου, λόγω της αργίας του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, ξεκίνησαν από την Τετάρτη 5 Μαΐου και θα λήξουν το Σάββατο 15 Μαΐου. Ως εκ τούτου, αύριο είναι η πρώτη Κυριακή των ενδιάμεσων εαρινών εκπτώσεων με ανοιχτά τα καταστήματα και τους καταστηματάρχες να έχουν μεγάλες προσδοκίες για τη συγκεκριμένη ημέρα.


Δικαίωμα λειτουργίας εκτός από τα κομμωτήρια έχουν και οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (αποτρίχωση, μανικιούρ, πεντικιούρ κλπ). Τα εμπορικά καταστήματα, τα σούπερ μάρκετ και τα κομμωτήρια που θα ανοίξουν θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.


Τι SMS στέλνουμε στο 13033 την Κυριακή

Για σούπερ μάρκετ: Οι καταναλωτές για να μεταβούν σε σούπερ μάρκετ θα πρέπει να αποστείλουν sms στο 13033 με κωδικό 2.

Για τα εμπορικά καταστήματα: Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε εμπορικά καταστήματα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού με το κατάστημα που επιθυμούν να επισκεφτούν και να αποστείλουν SMS στο 13032 με τα στοιχεία τους και έχουν στη διάθεση τους συνολικά 3 ώρες.

Για τα κομμωτήρια: Η μετακίνηση για το ραντεβού στο κομμωτήριο γίνεται με αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6 ή με την αντίστοιχη γνωστή γραπτή βεβαίωση (τύπου Β) και με το σχετικό αποδεικτικό του ραντεβού (SMS ή email) από τον πάροχο της υπηρεσίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.