Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ισραήλ: Σε καταφύγιο o Σφαιρόπουλος – Συγκλονιστικό ποστάρισμα από Δέδα

Οι πυραυλικές επιθέσεις που έλαβαν χώρα στο Ισραήλ ανάγκασαν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να κατευθυνθούν στα καταφύγια ...

Οι πυραυλικές επιθέσεις που έλαβαν χώρα στο Ισραήλ ανάγκασαν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να κατευθυνθούν στα καταφύγια για να προστατευτούν. Νύχτα τρόμου και για τον προπονητή της Χολόν, Στέφανο Δέδα.

Τα… τύμπανα του πολέμου ηχούν δυνατά στην περιοχή. Οι ώρες είναι δύσκολες στο Ισραήλ και στην Λωρίδα της Γάζας, εξαιτίας των εκατέρωθεν πυραυλικών επιθέσεων.


Στο Ισραήλ έχει σημάνει συναγερμός και η κατάσταση έχει αναγκάσει αρκετούς να βρεθούν σε καταφύγια, κάτι που έπραξε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο βοηθός του, Βασίλης Γεραγωτέλλης αλλά και ολόκληρη η αποστολή της Μακάμπι Τελ Αβίβ.


Κάτι ανάλογο έκανε και ο τεχνικός της Χάποελ Χολόν, Στέφανος Δέδας. Ο Έλληνας κόουτς έσπευσε να ενημερώσει μέσω twitter ότι είναι ασφαλής, τη στιγμή που πύραυλοι «σφύριζαν» πάνω από το κεφάλι του και της οικογένειας του!


«Σε αυτές τις στιγμές που τρέχεις στα καταφύγια με τα τρία παιδιά σου και ο ουρανός γκρεμίζεται πάνω από το κεφάλι σου, καταλαβαίνεις ότι το μπάσκετ είναι απλά μια διασκέδαση. Ευχαριστώ όλους όσους επικοινώνησαν από την Ελλάδα και το Ισραήλ μαζί μου και με την οικογένειά μου για να δουν αν είμαστε καλά. Είμαστε ασφαλείς. Σας ευχαριστώ». ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Δέδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.