Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέο ΣΟΚ στην τουρκία... Τους πέταξε έξω και η FORMOULA 1...!!!

Εκτός προγράμματος του μαγικού κόσμου της Formula 1 μένει η Τουρκία, καθώς η φημολογία των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκε. Ήταν άλλωστε αν...





Εκτός προγράμματος του μαγικού κόσμου της Formula 1 μένει η Τουρκία, καθώς η φημολογία των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκε. Ήταν άλλωστε αναμενόμενο πως η είσοδος της γειτονικής χώρας στην ταξιδιωτική, κόκκινη λίστα της Μεγάλης Βρετανίας, θα δημιουργούσε μεγάλα προβλήματα.

Πως όχι άλλωστε, από τη στιγμή που οι περισσότερες ομάδες έχουν την έδρα τους επί βρετανικού εδάφους. Ωστόσο, η Liberty Media που έχει τα εμπορικά δικαιώματα του σπορ, είχε έτοιμο το σχέδιο Β και αυτό έχει ως εξής: οι ημερομηνίες θα τροποποιηθούν και θα ενταχθεί στο καλεντάρι και δεύτερος αγώνας επί αυστριακού εδάφους!

Συγκεκριμένα, το Grand Prix Γαλλίας που θα διεξαχθεί στο Paul Ricard, δεν θα διεξαχθεί στις 27 Ιουνίου όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο αλλά θα μεταφερθεί μία εβδομάδα νωρίτερα, στις 20 Ιουνίου. Στις 27/6 θα έχουμε την πρώτη μάχη του Red Bull Ring και στις 4 Ιουλίου τη δεύτερη, με την αξιοποίηση -όπως και το 2020- του ονόματος Grand Prix Στυρίας.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.