Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ισραήλ: Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί στόχων - 3.150 ρουκέτες εκτοξεύθηκαν την περασμένη εβδομάδα από τη Γάζα

Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί με το Ισραήλ να ανακοινώνει ότι έπληξε υπόγειες σήραγγες που χρησιμοποιούνται από τη Χαμάς. Ως απάντηση εκτ...



Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί με το Ισραήλ να ανακοινώνει ότι έπληξε υπόγειες σήραγγες που χρησιμοποιούνται από τη Χαμάς.

Ως απάντηση εκτόξευσαν ρουκέτες από την Γάζα εναντίον ισραηλινών πόλεων. 

Στις επιθέσεις σκοτώθηκε ένας στρατιωτικός ηγέτης του Παλαιστινιακού Ισλαμικού Τζιχάντ, ο Hussam Abu Harbeed, κάτι που αναμένεται να προκαλέσει σφοδρή ανταπάντηση από την Χαμάς. 

Οι συγκρούσεις συνεχίζονται για δεύτερη εβδομάδα. 

Έπειτα από μια νύχτα σφοδρών ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών εναντίον περιοχών σε όλο το θύλακο της Γάζας που ελέγχεται από τη Χαμάς, οι ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις ανακοίνωσαν πως μαχητές στη Γάζα εκτόξευσαν στη διάρκεια της νύκτας περίπου 60 ρουκέτες εναντίον ισραηλινών πόλεων, λιγότερες από τις 120 και τις 200 που είχαν εκτοξεύσει τις δύο προηγούμενες νύχτες.Ένα παλαιστινιακό εργοστάσιο σφουγγαριών στη βόρεια Γάζα επλήγη σε αεροπορική επιδρομή σήμερα το πρωί και πυροσβέστες δίνουν μάχη για να κατασβέσουν την πυρκαγιά ενώ σύννεφα μαύρου καπνού υψώνονται στον ουρανό. 

Λίγο αργότερα σήμερα το πρωί, ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή, έγινε γνωστό από γιατρούς. Μετά τις εκτοξεύσεις ρουκετών από τη Γάζα εναντίον των ισραηλινών πόλεων Μπεερσεμπά και Ασκελόν, ισραηλινά αεριωθούμενα βομβάρδισαν αυτό που οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις υποστήριξαν πως ήταν 15 χιλιόμετρα υπόγειων σηράγγων που χρησιμοποιούνται από τη Χαμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.