Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το δρομολόγιο του πιλότου, το DNA και οι κάμερες τα τρία «κλειδιά» για το στυγερό έγκλημα

Σκληρούς κακοποιούς με εμπειρία και επαγγελματισμό “βλέπουν” οι αστυνομικοί πίσω από τη βάρβαρη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, στα Γλυκά...

Σκληρούς κακοποιούς με εμπειρία και επαγγελματισμό “βλέπουν” οι αστυνομικοί πίσω από τη βάρβαρη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, μπροστά στα μάτια της -μόλις 11 μηνών- κόρης της και ενώ ο σύζυγός της ήταν ακινητοποιημένος σε διπλανό δωμάτιο.

Η υπόθεση έχει σοκάρει το πανελλήνιο, με την Αστυνομία να έχει επικηρύξει με 300.000 ευρώ τους αδίστακτους δράστες, μόλις λίγες ώρες μετά το ειδεχθές έγκλημα.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, έχει συσταθεί μία από τις μεγαλύτερες ομάδες που έχουν δημιουργηθεί ποτέ για εξιχνίαση υπόθεσης, αποτελούμενη από 20 αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, καθώς και άλλη μία ομάδα από το Τμήμα Διαρρηκτών που καλείται να συσχετίσει την υπόθεση με παλαιότερες διαρρήξεις.


Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

Οι κακοποιοί έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι γνώριζαν για το μεγάλο χρηματικό ποσό που βρισκόταν στο σπίτι. Η οικογένεια είχε προχωρήσει πρόσφατα στην αγορά οικοπέδου και το ποσό των 15.000 ευρώ -που άρπαξαν οι δράστες- φαίνεται πως προοριζόταν για τα διαδικαστικά της αγοραπωλησίας.

Η Αστυνομία επικεντρώνεται σε αυτό το στοιχείο και γι’ αυτό ζήτησε από τον 32χρονο να αναφέρει πότε έκανε την ανάληψη του ποσού και το δρομολόγιο που ακολούθησε. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, θα συγκεντρωθεί το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, βάσει του δρομολογίου του πιλότου, ώστε να διαπιστωθεί αν τον ακολούθησε κάποιος. 

Παράλληλα, έχουν συγκεντρωθεί βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής στα Γλυκά Νερά, όπου έγινε η φρικιαστική δολοφονία, ενώ στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται ήδη τα ρούχα του ζευγαριού, καθώς και το δείγμα DNA που συλλέχθηκε από τα νύχια της αδικοχαμένης 20χρονης. 


Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος

Δεν το χωράει ανθρώπους νους αυτό που διαδραματίστηκε το πρωί της Τρίτης στη μονοκατοικία στην οδό Πανάγου στα Γλυκά Νερά. Ανθρωπόμορφα κτήνη παραβίασαν το σπίτι και σκόρπισαν τον θάνατο σε μια αγαπημένη οικογένεια.

Όλα τα μέλη της οικογένειας τη στιγμή που οι τρεις ληστές μπήκαν από ανασφάλιστο παράθυρο του υπογείου στο σπίτι, βρίσκονταν στη σοφίτα. Οι κακοποιοί κινήθηκαν αμέσως προς τα πάνω ορόφους. Μπροστά τους βρέθηκε ο σκύλος της οικογένειας, τον οποίο αφού τον σκότωσαν, σφίγγοντας τον με το κολάρο του, στη συνέχεια τον πέταξαν από τις σκάλες της μονοκατοικίας στο κενό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.