Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αμερικανός επιστήμονας προειδοποιεί: «Αν δεν βρούμε την προέλευση του Covid-19... θα υπάρξει Covid-26 και Covid-32»

Άμεση απάντηση στο ερώτημα για την προέλευση του Covid-19 απαιτεί ο Αμερικανός επιστήμονας Peter Hotez. Μιλώντας στο NBC News, ο καθηγητής ...




Άμεση απάντηση στο ερώτημα για την προέλευση του Covid-19 απαιτεί ο Αμερικανός επιστήμονας Peter Hotez.

Μιλώντας στο NBC News, ο καθηγητής παιδιατρικής και μοριακής ιολογίας και μικροβιολογίας στο Baylor College of Medicine και κορυφαίος ειδικός στον ιό υποστήριξε πως: «θα υπάρξει Covid-26 και Covid-32 αν δεν κατανοήσουμε πλήρως την προέλευση της Covid-19».

Όπως είπε ακόμη, το να καταλήξουμε άμεσα σε σταθερά συμπεράσματα σχετικά με το πώς προέκυψε ο ιός είναι «απολύτως απαραίτητο» για την πρόληψη μελλοντικών πανδημιών.

Οι νέες αναφορές θέλουν το Ινστιτούτο ιολογίας της Ουχάν στην Κίνα βρίσκεται στο επίκεντρο του ξεσπάσματος της πανδημίας και όχι η μετάδοση από ζώο σε άνθρωπο.

Για τον καθηγητή Hotez, αυτό που πρέπει να γίνει είναι μια έρευνα για το ξέσπασμα της πανδημίας, σημειώνοντας ότι ιδανικά αυτό θα μπορούσε να αφορά μια επιχείρηση 6-12 μηνών στην Ουχάν, με τους επιστήμονες να συγκεντρώνουν εκτεταμένα δείγματα και άλλες αποδείξεις.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, υποστήριξε σθεναρά από την αρχή ότι ο κορωνοιός διέφυγε από το εργαστήριο της Ουχάν, πράγμα που αποδεικνύεται πλήρως.

Σύμφωνα με έρευνα που φέρνει στην επιφάνεια η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, Κινέζοι επιστήμονες δημιούργησαν τον κορωνοϊό και στη συνέχεια τον τροποποίησαν γενετικά για να μη φαίνεται ότι είναι κατασκευασμένος από άνθρωπο, κατασκευάζοντας ουσιαστικά ένα βιολογικό όπλο.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, οι Κινέζοι επιστήμονες προσπάθησαν στη συνέχεια με αντίστροφη γενετική μηχανική, να δείξουν ότι ο ιός προήλθε από νυχτερίδες.

Οι συγγραφείς της έρευνας δήλωσαν ότι είχαν δυνατές αποδείξεις αντίστροφης γενετικής μηχανικής στην Κίνα» για ένα χρόνο - αλλά αγνοήθηκαν από ακαδημαϊκούς και μεγάλα περιοδικά.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.