Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: Βγήκανε τα όπλα για κτηματικές διαφορές - «Έπεσαν πάνω μου με το αγροτικό τους και αμύνθηκα»

Άλλο ένα περιστατικό πυροβολισμών για λίγα μέτρα γης στην Κρήτη και συγκεκριμένα σε χωριό του νομού Ηρακλείου. Άνδρας ισχυρίζεται ότι εγκλω...





Άλλο ένα περιστατικό πυροβολισμών για λίγα μέτρα γης στην Κρήτη και συγκεκριμένα σε χωριό του νομού Ηρακλείου. Άνδρας ισχυρίζεται ότι εγκλωβίστηκε από δύο αδέρφια – καταπατητές και πυροβόλησε για εκφοβισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive από την Κρήτη, ο άνδρας πήγε στο χωράφι του πατέρα του. Εκεί συνάντησε, τυχαία, δύο αδέρφια από το χωριό, με την οικογένεια των οποίων, φέρεται να έχουν αντιπαλότητα για κτηματικές διαφορές, καταλογίζοντάς τους καταπάτηση.

Όπως υποστηρίζει, όταν πήγε να φύγει τα δύο αδέρφια εμβόλισαν το αυτοκίνητό του. Ισχυρίζεται ότι φοβήθηκε για τη ζωή του, πήρε το όπλο του και πυροβόλησε στο παρμπρίζ του οχήματος των αδερφών, ενώ μία σφαίρα μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο, χαμηλά, στα πόδια.

Ο άνδρας κατηγορείται τώρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά των δύο αδερφών και σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Στην απολογία του αρνήθηκε ότι υπήρχε εκ μέρους του ανθρωποκτόνος δόλος και ισχυρίστηκε ότι τον είχαν εγκλωβίσει και πώς πυροβόλησε για εκφοβισμό.

Μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές
το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.