Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εμβόλιο AstraZeneca: «Ένιωσα ένα κάψιμο στο πόδι και νέκρωσε» - Τι λέει ο 35χρονος που υπέστη δύο θρομβώσεις

Ο 36χρονος Αλέξανδρος Μεταξάκης, μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, μετά το εμβόλιο της AstraZeneca. Όπως είναι γνωστό, ο...




Ο 36χρονος Αλέξανδρος Μεταξάκης, μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, μετά το εμβόλιο της AstraZeneca. Όπως είναι γνωστό, ο 35χρονος παρουσίασε δύο θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του.

"Είχα εμβολιαστεί με Astrazeneca στις 29 Απριλίου, την Μεγάλη Πέμπτη όπου παρουσίασα τα κλασικά συμπτώματα που παρουσιάζουμε μετά από κάθε εμβολιασμό. Τον πυρετό, πονοκέφαλο, είχα κάποιες μυαλγίες, στα οποίες δεν έδωσα και σημασία. Το περίμενα ότι θα υπάρχουν αυτά τα συμπτώματα. Τα αγνόησα. Στη συνέχεια μετά από μια βδομάδα είχα πάλι πονοκεφάλους και λίγο πυρετό και πάλι το άφησα, σκεπτόμενος ότι είναι από το εμβόλιο. Για τις επόμενες δύο ημέρες είχα ημικρανίες, αυτό μόνο. Με δύο κοινά χάπια για τον πονοκέφαλο μου πέρασαν, ώσπου στις 10 Μαΐου που είχα το συμβάν, όπου ένιωσα ένα κάψιμο στο πόδι και νέκρωσε, παρέλυσε" περιέγραψε.

"Τότε πήγα στο νοσοκομείο, θέλοντας και μη, και μου είπαν ότι υπάρχει θρόμβωση" πρόσθεσε.

"Μετά τα πρώτα εργαστηριακά αποτελέσματα με ενημέρωσαν ότι οφείλεται στο εμβόλιο" τόνισε. "Εκεί που πέρασε η πρώτη λαχτάρα και λέγαμε ότι σώσαμε το πόδι, ήρθε η δεύτερη. Οι γιατροί όταν μπήκα στο πρώτο χειρουργείο, μου είπαν ξέχνα το πόδι, μπαίνουμε να σώσουμε το πόδι σου. Ήταν κρίσιμο, αλλά δεν ήμουν σε θέση να το συνειδητοποιήσω. Μετά ήρθε το επόμενο, μια θρόμβωση στην αριστερή μου καρωτίδα. Βρέθηκε σε προαιρετικό έλεγχο" σημείωσε.




---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.