Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξύλο στις Φυλακές Δομοκού: Αλβανός βαρυποινίτης έδειρε άγρια τον καταδικασμένο Αναρχικό «ληστή με τα μαύρα» Γιάννη Δημητράκη

Με κατάγματα και βαρύτατα χτυπήματα στο κεφάλι νοσηλεύεται ο Γιάννης Δημητράκης -σύντροφος του γιου του Βούτση να υπενθυμίσουμε) στο νοσοκομ...





Με κατάγματα και βαρύτατα χτυπήματα στο κεφάλι νοσηλεύεται ο Γιάννης Δημητράκης -σύντροφος του γιου του Βούτση να υπενθυμίσουμε) στο νοσοκομείο Λαμίας. Τον καταδικασμένο για ληστείες και γνωστό μέλος του αντιεξουσιαστικού χώρου χτύπησε αλλοδαπός βαρυποινίτης στις φυλακές Δομοκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, ο Γιάννης Δημητράκης έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και για τον λόγο αυτό νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, όπου και μεταφέρθηκε από τις φυλακές Δομοκού, μετά το επεισόδιο.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο Γιάννης Δημητράκης χτυπήθηκε βαρύτατα στο πρόσωπο από 39χρονο Αλβανό βαρυποινίτη που εκτίει ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Ο 39χρονος δράστης της επίθεσης οδηγήθηκε στα Δικαστήρια Λαμίας προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την πράξη του και στη συνέχεια – συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης – επιστρέφει στις φυλακές Δομοκού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Δημητράκης μαζί με τον Νίκο Μαζιώτη είχαν εκφράσει την υποστήριξη τους στον Δημήτρη Κουφοντίνα, όταν ο τελευταίος πραγματοποιούσε απεργία πείνας.

Γιάννης Δημητράκης: Ο «ληστής με τα μαύρα»

Ο 43χρονος σήμερα Γιάννης Δημητράκης είχε καταδικαστεί για την ένοπλη ληστεία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Σόλωνος στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2006.

Η μοιραία για τη σύλληψή του ληστεία, στις 16 Ιανουαρίου 2006, εξελίχθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς εν μέσω της οδού Πανεπιστημίου, κατά τη διάρκεια των οποίων ο Δημητράκης τραυματίστηκε. Καταδικάστηκε για τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας από πρόθεση και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.