Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρομάν Προτάσεβιτς - Κραυγή αγωνίας από τη μητέρα του: «Θα τον σκοτώσουν... Σας ικετεύω, σώστε το παιδί μου»

«Δεν έχω κοιμηθεί από τότε που συνελήφθη» - H Nαταλία Προτάσεβιτς μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο και το ABC News Kραυγή αγωνίας από την ...





«Δεν έχω κοιμηθεί από τότε που συνελήφθη» - H Nαταλία Προτάσεβιτς μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο και το ABC News

Kραυγή αγωνίας από την μητέρα του Λευκορώσου αντιφρονούντα Ρομάν Προτάσεβιτς για την τύχη του, λίγα 24ωρα μετά τη σύλληψή του από τις Αρχές του Μινσκ.

Σε δηλώσεις της στο Γαλλικό Πρακτορείο και το ABC News η Ναταλία Προτάσεβιτς εξέφρασε την έντονη ανησυχία της όταν είδε το βίντεο που κυκλοφόρησε από τις αρχές της Λευκορωσίας που απεικονίζει τον γιο του να ομολογεί ότι αυτός ουσιαστικά ενορχήστρωσε τις διαδηλώσεις της αντιπολίτευσης πριν από ένα χρόνο στο Μινσκ.

«Δεν έχω κοιμηθεί από τότε που συνελήφθη ο γιος μου. Παρακαλώ τη διεθνή κοινότητα να τον σώσει. Ο Ρομάν είναι αγωνιστής της δικαιοσύνης», υποστηρίζει η μητέρα του Προτάσεβιτς σε δηλώσεις της στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Ένα 24ωρο μετά τις δηλώσεις του πατέρα του Προτάσεβιτς ότι ο 26χρονος γιος του πρέπει να έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού, να έχει υποστεί βασανιστήρια βλέποντας τους μώλωπες στο πρόσωπό του αλλά και να εξαναγκάστηκε να πει δημοσίως αυτά που είπε, η μητέρα του Λευκορώσου δημοσιογράφου, ο οποίος κρατείται από τις αρχές σε φυλακή του Μινσκ εξέφρασε την ανησυχία της για τον τρόπο με τον οποίο τον μεταχειρίζονται οι αρχές.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.