Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σημαιοφόρος Λ.Σ. φωτεινό παράδειγμα επαγγελματισμού και ανθρωπιάς!

limenikosΈνα φωτεινό παράδειγμα Επαγγελματισμού, Ανθρωπιάς και Τιμιότητας αποτελεί ο Σημαιοφόρος Λ.Σ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Λεωνίδας που υπηρετεί σ...

limenikosΈνα φωτεινό παράδειγμα Επαγγελματισμού, Ανθρωπιάς και Τιμιότητας αποτελεί ο Σημαιοφόρος Λ.Σ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Λεωνίδας που υπηρετεί στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά στο Α’ Λ/Τ (ΤΖΕΛΕΠΗ), ο οποίος αναζήτησε τσάντα επιβάτη και κατόπιν συντονισμένων ενεργειών του ανευρέθηκε, την παρέδωσε στην Υπηρεσία του και κατόπιν την επόμενη την απέστειλε στον ιδιοκτήτη. 

Συγκεκριμένα  ο Σημαιοφόρος Λ.Σ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Λεωνίδας ενώ βρισκόταν σε διατεταγμένη Υπηρεσία στο λιμάνι του Πειραιά, τον πλησίασε ο ΒΙΔΑΛΑΚΗΣ Γεώργιος ο οποίος ταξίδευε  ακτοπλοϊκώς από τον Πειραιά προς τα Χανιά, λίγο πριν την αναχώρηση του πλοίου αναστατωμένος και του ανέφερε πως πιθανόν κατά την αποβίβαση του από το λεωφορείο εντός του Λιμένα λόγω όγκου πραγμάτων που κουβαλούσε ξέχασα μία τσάντα.  Η τσάντα αυτή, μεταξύ άλλων, περιείχε ένα laptop , αξίας περί των 800€, στο οποίο βρισκόταν αρχεία σημαντικά τόσο για τις σπουδές του, όσο και για την εργασία του. Αναστατωμένος, καθώς το πλοίο επρόκειτο να αναχωρήσει σχετικά σύντομα, προσπάθησε να βρει κάποιον τρόπο να εντοπίσει/επικοινωνήσει με το λεωφορείο αλλά αντιλαμβανόταν ότι όσο καθυστερούσα, τόσο αυξανόταν η πιθανότητα κλοπής της τσάντας αλλά και η πιθανότητα να αναγκαστεί να χάσει το πλοίο.

Αμέσως ο κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ τον καθησύχασε, του ζήτησε να περιγράψει την τσάντα και να του δώσει τα στοιχεία του, ώστε να προσπαθήσει να βρει την τσάντα (αν δεν είχε κλαπεί) και να του την στείλει στα Χανιά. Το πλοίο ετοιμαζόταν να αναχωρήσει και επιβιβάστηκε ο κ.ΒΙΔΑΛΑΚΗΣ . Περίπου 20 λεπτά μετά από την αναχώρηση των ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι κατάφερε να εντοπίσει την τσάντα και την επόμενη μέρα του την έστειλε στα Χανιά μέσω πλοίου.

Μια εξαίρετη πράξη, Επαγγελματισμού και Ανθρωπιάς, από έναν Άνθρωπο-Συνάδελφο ο οποίος παρέδωσε μαθήματα επαγγελματισμού και φιλότιμου στην δύσκολη  περίοδο που διανύουμε ως χώρα σε όλους τους τομείς. Πράξη, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας και εξυψώνει το Λιμενικό Σώμα και τα Στελέχη που Υπηρετούν σε Αυτό.

Ως  Ένωση Λιμενικού Σώματος Αττικής Πειραιά και Νήσων θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Σημαιοφόρο Λ.Σ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Λεωνίδα για τον Επαγγελματισμό, Ανθρωπιά και Τιμιότητα που επέδειξε! Με την πράξη αυτή  γίνεται παράδειγμα προς μίμηση και εξυψώνει το έργο και τον αγώνα που δίνουν καθημερινά όλοι οι Λιμενικοί στην Υπηρεσία για τον Πολίτη!

Σας παραθέτουμε και το ευχαριστήριο Email που έστειλε ο κ.ΒΙΔΑΛΑΚΗΣ προς του Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος και την Υπηρεσία του Σημαιοφόρου Λ.Σ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Λεωνίδα:

Καλησπέρα σας,

Σας στέλνω αυτό το email επιθυμώντας να επαινέσω τον κύριο Γιαννόπουλο Λεωνίδα, μέλος του Λιμενικού Σώματος στον Πειραιά.

Παραθέτω μία περιγραφή του σχετικού συμβάντος. Λίγες ημέρες πριν το Πάσχα, είχα κανονίσει να ταξιδέψω ακτοπλοϊκώς από τον Πειραιά (στην Αθήνα σπουδάζω και εργάζομαι) προς τα Χανιά, προκειμένου να περάσω τις ημέρες των εορτών με την οικογένειά μου. Κατά τη μετάβασή μου στο πλοίο ξέχασα μία τσάντα πλάτης στο λεωφορείο του λιμανιού, κάτι που διαπίστωσα μετά από την είσοδό μου στο πλοίο με το οποίο θα ταξίδευα. Η τσάντα αυτή, μεταξύ άλλων, περιείχε το laptop μου, αξίας περί των 800€, στο οποίο βρίσκονται αρχεία σημαντικά τόσο για τις σπουδές, όσο και για την εργασία μου. Αναστατωμένος, καθώς το πλοίο επρόκειτο να αναχωρήσει σχετικά σύντομα, προσπάθησα να βρω κάποιον τρόπο να εντοπίσω/επικοινωνήσω με το λεωφορείο. Αντιλαμβανόμουν ότι όσο καθυστερούσα, τόσο αυξανόταν η πιθανότητα κλοπής της τσάντας αλλά και η πιθανότητα να αναγκαστώ να μείνω στον Πειραιά. Κανένας από τους εργαζομένους στον λιμένα από τους οποίους ζήτησα βοήθεια δεν μπορούσε να μου την παράσχει, με μοναδική εξαίρεση τον κύριο Γιαννόπουλο. Αυτός, αφού με καθησύχασε, μου ζήτησε να περιγράψω την τσάντα και να του δώσω τα στοιχεία μου, ώστε να προσπαθήσει να βρει την τσάντα (αν δεν είχε κλαπεί) και να μου τη στείλει στα Χανιά. Του έδωσα τα στοιχεία μου. Το πλοίο μου ετοιμαζόταν να αναχωρήσει και επιβιβάστηκα. Περίπου 20 λεπτά μετά από την αναχώρηση με ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι κατάφερε να εντοπίσει την τσάντα και την επόμενη μέρα μου την έστειλε στα Χανιά μέσω πλοίου. Από την τσάντα δεν έλειπε τίποτα.

 Η εξυπηρέτηση που μου παρείχε ο κύριος Γιαννόπουλος ήταν εξαίρετη. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με πολύ καλό χαρακτήρα, που στα μάτια μου αύξησε την αξία του Λιμενικού Σώματος. Του είμαι ευγνώμων και θα με χαροποιούσε ιδιαίτερα αν μεταφέρατε τους επαίνους μου στους προϊσταμένους του και τις ευχαριστίες μου στον ίδιο.

Με εκτίμηση,

Βιδαλάκης Γεώργιος

Φοιτητής σχολής ΗΜΜΥ ΕΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.