Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... Νέα πρόκληση του τουρκου υφυπουργού εξωτερικών από την Κομοτηνή...!!! Μίλησε ξανά για τουρκική μειονότητα στη Θεσσαλονίκη...!!

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ... Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...!!! Από την πόλη τη...




ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ... Η ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...!!!

Από την πόλη της Κομοτηνής, όπου έφτασε νωρίς το απόγευμα, ξεκίνησε την «ιδιωτική» επίσκεψή του στην Θράκη ο υφυπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Γιαβούζ Σελίμ Κιράν.

Φτάνοντας στην πόλη κατευθύνθηκε στο εκεί τουρκικό προξενείο όπου έγινε δεκτός από τον πρόξενο Μουράτ Ομέρογλου και τους ψευδομουφτήδες Κομοτηνής, Ιμπραήμ Σερίφ και Ξάνθης Αχμέτ Μετέ.

Σε δήλωσή του μπροστά στο προξενείο ανέφερε πως «είμαστε στην Κομοτηνή, μία από τις πιο σημαντικές πόλεις της τουρκικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη, μετά την Θεσσαλονίκη» ανέφερε χαρακτηριστικά !!

Απόψε θα παραστεί σε ξενοδοχείο της πόλης σε Ιφτάρ (δείπνο) στο πλαίσιο του Ραμαζανιού, αύριο θα επισκεφθεί την Ξάνθη και αργότερα το Διδυμότειχο απ όπου οδικώς θα επιστρέψει στην Τουρκία.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.