Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρόμος στην Πετρούπολη: Ανήλικοι πήραν κρυφά αυτοκίνητο και τραυμάτισαν άνδρα έξω από σχολείο

Τον τρόμο σκόρπισαν στην Πετρούπολη τρεις ανήλικοι που πήραν κρυφά το αυτοκίνητο της οικογένειας τους. Εκαναν βόλτα έξω από το 8ο δημοτ...





Τον τρόμο σκόρπισαν στην Πετρούπολη τρεις ανήλικοι που πήραν κρυφά το αυτοκίνητο της οικογένειας τους.

Εκαναν βόλτα έξω από το 8ο δημοτικό σχολείο Πετρούπολης 1.15 το μεσημέρι την ώρα που έφευγαν από το κτίριο μικρά παιδιά.

Από τους ανήλικους τα δύο ήταν αδέρφια, ο ένας 15 ετών μπήκε στην θέση του οδηγού και ο μικρότερος 12 ετών στη θέση του συνοδηγού, πήραν τα κλειδιά από το αμάξι, ενώ δεν ξέρουν να οδηγούν.

Η βόλτα των τριών ανήλικων σκόρπισε τον πανικό σε μαθητές και γονείς που βρίσκονταν έξω από το δημοτικό σχολείο για να συνοδεύσουν τα παιδιά τους, ενώ προκλήθηκαν και ζημιές σε αρκετά οχήματα που βρήκαν στο δρόμο τους οι ανήλικοι.

Οι αυτόπτες μάρτυρες έλεγαν ότι όταν έφτασε η αστυνομία δεν εμφανίστηκαν οι γονείς τους. Το σχολείο βρίσκεται στην οδό Ακροπόλεως και τα παιδιά πήγαν ανάποδα με το αυτοκίνητο στον μονόδρομο και έπεσαν πάνω σε τρία αμάξια.

Μετά το αυτοκίνητο ακυβέρνητο κατέληξε σε παρτέρι και τραυμάτισε και έναν άνδρα που έχει σπασμένα πλευρά.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.