Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Νανά Παλαιτσάκη μιλά για τη σύλληψη Φουρθιώτη: «Δεν έχω ούτε νοσοκομειακή κάλυψη για αυτό συνεργάστηκα μαζί του»

Για πρώτη φορά «έσπασε τη σιωπή της» η Νανά Παλαιτσάκη και μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της που είχε ως αποτέλεσμα να νοσηλε...

Για πρώτη φορά «έσπασε τη σιωπή της» η Νανά Παλαιτσάκη και μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της που είχε ως αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά και για τη συνεργασία με τον Μένιο Φουρθιώτη και τη σύλληψή του.


Η Νανά Παλαιτσάκη μιλώντας στην κάμερα του Καλύτερα δε Γίνεται»δεν έκρυψε πως βρίσκεται σε μια πολύ περίεργη φάση, καθώς όπως είπε, προηγήθηκε ένα αρκετά δύσκολο δίμηνο για εκείνη, στη διάρκεια μάλιστα του οποίου «ξέπλυνε» το κάρμα της.


«Ο κόσμος πάντα έχει κάτι να πει. Εγώ συνεργάστηκα ούτε τρεις μήνες με τον Μένιο. Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν έχω ούτε νοσοκομειακή κάλυψη. Για να μπαίνω κάθε δυο μήνες στο νοσοκομείο πρέπει να υπάρχει ο φορέας μας ο δημοσιογραφικός και να καλύπτει τα έξοδα. Τον Δεκέμβριο μου είπαν να πάω σε μια εκπομπή με πολιτικό περιεχόμενο και ότι ίσως έβγαινε και μια εφημερίδα. Δε ρωτάει ο κόσμος πώς πληρώνεις το νοίκι…»


«Είχα πιεστεί πάρα πολύ γιατί έβγαινε και η εφημερίδα. Αφόρητα είχα πιεστεί. Ήρθε ο οργανισμός μου και ανατινάχτηκε. Παραιτήθηκα από όλα. Είμαι άνεργη για πρώτη φορά στη ζωή μου. Εγώ είχα παραιτηθεί πριν προφυλακιστεί. Εμένα μου είχε κάνει πρόσληψη η εταιρεία του καναλιού. Οι άνθρωποι από το κανάλι μου πρότειναν να μη φύγω. Δεν έχει καμία σχέση η πρόσληψή μου στο κανάλι με τον Μένιο Φουρθιώτη. Έπεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα για τις ταυτότητες τις ΕΣΗΕΑ και μετά έπεσα από τα σύννεφα με τα τελευταία γεγονότα. Μου φαίνεται έως και βλακώδες. Υπάρχει μια συμπαντική νομοτέλεια. Η Ύβρις, η Άτις, η Νέμεσις και η Τίσις…» είπε μεταξύ άλλων, η Νανά Παλαιτσάκη.


«Είχα μια πολύ βαριά επιπλοκή. Μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο με οξύτατο πόνο στο στήθος και οι γιατροί με κράτησαν γιατί φοβήθηκαν ότι υπάρχει καρδιακό επεισόδιο σε εξέλιξη, καθώς εξαιτίας του αιματολογικού προβλήματος που έχω, έχουν επιβαρυνθεί τόσα χρόνια δευτερογενώς όλα τα όργανά μου» δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.