Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η Τουρκία για εμάς είναι παντού...» Νεοοθωμανικό παραλήρημα από τον Ερντογάν μετά την σφαλιάρα από την Ευρωβουλή...

Νεοοθωμανικό παραλήρημα από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λίγες ώρες μετά το «ράπισμα» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. «Για εμάς η Τουρκία δεν είνα...





Νεοοθωμανικό παραλήρημα από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λίγες ώρες μετά το «ράπισμα» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. «Για εμάς η Τουρκία δεν είναι 780.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Για εμάς η Τουρκία είναι παντού. Γι’ αυτό ήμασταν πάντα εκεί, στην Παλαιστίνη, την Κύπρο, την Ανατολική Μεσόγειο, το Ιράκ», είπε χαρακτηριστικά ο «σουλτάνος», ο οποίος εν συνεχεία έσπευσε να συνδέσει την Οθωμανική αυτοκρατορία με το παρόν και το μέλλον της χώρας.

«Προχωράμε στα ίχνη των Αλπ Αρσλάν, του Σαλαντίν, του Ερτουγρούλ, του Μωάμεθ Πορθητή, του Γιαβούζ, του Αμντούλ Χαμίτ και του Κεμάλ. Εσείς οι νέοι θέλετε να κρατήσετε ζωντανή μέχρι την αιωνιότητα τη γέφυρα που χτίσαμε από το παρελθόν ως το μέλλον; Ναι!», υποστήριξε και επισήμανε ότι «όπου ήταν οι πρόγονοί μας υπήρχε ειρήνη και γαλήνη, ενώ τώρα υπάρχει βία και τυραννία».

Ο Ερντογάν,όμως, δεν έμεινε μόνο σ' αυτά. Λίγες ώρες αργότερα υποστήριξε ότι «όλοι οι κατατρεγμένοι και οι καταπιεσμένοι του κόσμου σε τρεις ηπείρους, περιμένουν την ημέρα που θα υψώσει ανάστημα μια ισχυρή Τουρκία»

«Και οι Παλαιστίνιοι περιμένουν την Τουρκία που θα κάνει τα πάντα για να υποστηρίξει τα δικαιώματα των Παλαιστινίων», υποστήριξε ακόμη ο Ερντογάν.

Με πληροφορίες από Yeni Safak

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.