Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ραγδαίες εξελίξεις στη Γάζα: Εγκρίθηκε η πρόταση για εκεχειρία - Κατάπαυση πυρός από Ισραήλ και Χαμάς

Η ισραηλινή κυβέρνηση επιβεβαίωσε ότι συμφωνήθηκε εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας, ωστόσο δεν έχει ακόμη καθοριστεί η ώρα που θα τεθεί σε εφ...





Η ισραηλινή κυβέρνηση επιβεβαίωσε ότι συμφωνήθηκε εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας, ωστόσο δεν έχει ακόμη καθοριστεί η ώρα που θα τεθεί σε εφαρμογή.

Νωρίτερα, ένας εκπρόσωπος της Χαμάς ανέφερε ότι η κατάπαυση του πυρός θα ισχύσει από τις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής, τοπική ώρα. Τη συμφωνία επιβεβαίωσε στη συνέχεια και ο Ισλαμικός Τζιχάντ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ισραηλινής κυβέρνησης, η Αίγυπτος ήταν εκείνη που έκανε πρόταση για την εκεχειρία, η οποία θα είναι «αμοιβαία και άνευ όρων». Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το συμβούλιο ασφαλείας, που συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, ενέκρινε ομόφωνα την εκεχειρία στη βάση αυτού που ένας αξιωματούχος αποκάλεσε «ηρεμία έναντι ηρεμίας».

Η αιγυπτιακή τηλεόραση μετέδωσε επίσης ότι η συμφωνία θα τεθεί σε εφαρμογή στις 2 τα ξημερώματα, τονίζοντας την επιτυχημένη μεσολάβηση του Καΐρου.





---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.