Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γερή μπάζα για ανήλικους διαρρήκτες δύο σπιτιών στην Πτολεμαΐδα

Δύο σπίτια διέρρηξαν μέσα σε λίγη ώρα δυο ανήλικοι Έλληνες στην Πτολεμαΐδα, οι οποίοι άρπαξαν από το εσωτερικό τους χρυσαφικά και διάφορα ά...





Δύο σπίτια διέρρηξαν μέσα σε λίγη ώρα δυο ανήλικοι Έλληνες στην Πτολεμαΐδα, οι οποίοι άρπαξαν από το εσωτερικό τους χρυσαφικά και διάφορα άλλα τιμαλφή συνολικής αξίας 8.500 ευρώ, καθώς και μετρητά ύψους 3.800 ευρώ.

Οι δυο διαρρήξεις είχαν γίνει στις 17 Μαΐου και εξιχνιάστηκαν ύστερα από την αξιοποίηση στοιχείων από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας, που είχαν αναλάβει την έρευνα. Οι ανήλικοι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης. Σε αυτήν περιλαμβάνονται και οι γονείς τους, που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με λίρες και τιμαλφή

Τέσσερις Έλληνες εντοπίστηκαν από την Ασφάλεια ως δράστες τριών διαρρήξεων που είχαν γίνει από τις 6 Φεβρουαρίου ως τις 2 Μαΐου σε ένα θερμοκήπιο, μια επιχείρηση εμπορίας αυτοκινήτων και ένα φανοποιείο περιμετρικά της πόλης των Τρικάλων και στην ευρύτερη περιοχή. Στη μια περίπτωση, είχαν «σηκώσει» ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρήματα, λίρες και κοσμήματα, ενώ στις άλλες άρπαξαν διάφορα εργαλεία και έναν καταλύτη αυτοκινήτου.

Επιπλέον, έκλεψαν ένα γεωργικό σκαπτικό μηχάνημα και μία μπαταρία από ένα αγρόκτημα. Στο σπίτι, το Ι.Χ. φορτηγό και στην κατοχή του ενός δράστη, βρέθηκε πλήθος εργαλείων και άλλων αντικειμένων που κατασχέθηκαν και ερευνάται η προέλευσή τους. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές από κοινού και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.