Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νίκος Ξανθόπουλος: Επεισοδιακή σύλληψη διαρρηκτών μέσα στο κτήμα του στα Σπάτα - ΒΙΝΤΕΟ

Άκρως επεισοδιακή ήταν η σύλληψη Πακιστανών διαρρηκτών που είχαν βάλει στο μάτι το κτήμα του Νίκου Ξανθόπουλου στα Σπάτα, από όπου έκλεβαν ...




Άκρως επεισοδιακή ήταν η σύλληψη Πακιστανών διαρρηκτών που είχαν βάλει στο μάτι το κτήμα του Νίκου Ξανθόπουλου στα Σπάτα, από όπου έκλεβαν μετασχηματιστές της ΔΕΗ, με τους αστυνομικούς να στήνουν καρτέρι και να συλλαμβάνουν επ’ αυτοφώρω έναν από αυτούς, με τους υπόλοιπους να καταφέρνουν να φεύγουν έπειτα από συμπλοκή με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του Mega, ο πρώτος συλληφθείς της σπείρας είχε αντισταθεί σε τέτοιο βαθμό που δεν δίστασε να χτυπήσει με εργαλείο έναν από τους αστυνομικούς στο κεφάλι και να δαγκώσει έναν άλλο. Πλέον, όμως, όλα τα μέλη της συμμορίας που ξεκινούσε από τον Ασπρόπυργο για να κλέψει μετασχηματιστές, χαλκό και ό,τι άλλο μπορούσαν να βρουν σε Μαρκόπουλο και Παιανία, έχουν πέσει στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

«Οι αστυνομικοί ήρθαν μέσα στο κτήμα και έστησαν καρτέρι. Μας είπαν να μην βγούμε έξω, ότι και αν ακούσουμε» τόνισε μιλώντας στο Mega η σύζυγος του Νίκου Ξανθόπουλου.

 

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.