Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκαριστικές εικόνες: Πετούν το πτώμα συγγενούς τους με κορονοϊό σε ποτάμι στην Ινδία

Ένα βίντεο – αποκαλυπτικό του εφιάλτη του κορονοϊού που ζει η Ινδία βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σε αυτό φαίνονται δύο άντρες να πετούν ...





Ένα βίντεο – αποκαλυπτικό του εφιάλτη του κορονοϊού που ζει η Ινδία βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σε αυτό φαίνονται δύο άντρες να πετούν σε ένα ποτάμι τη σορό συγγενούς τους που πέθανε από τον κορονοϊό.

Στο βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε την περασμένη Παρασκευή, φαίνονται δύο άτομα να σηκώνουν το τυλιγμένο πτώμα σε μια γέφυρα και να ετοιμάζονται να το ρίξουν στα νερά του ποταμού.

Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τους δύο που πέταξαν τη σορό στον ποταμό Rapti στην περιοχή Balrampur της πολιτείας Ουτάρ Πραντές και τους έχει συλλάβει, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Τα ονόματά τους είναι Sanjay Kumar και Manoj Kumar, ενώ για το θύμα έχει γίνει γνωστό μόνο πως ονομαζόταν Premnath. Ο τελευταίος είχε μπει στο νοσοκομείο την Τρίτη αφότου είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, αλλά πέθανε την Παρασκευή, σύμφωνα με το India Today.

Όπως προβλέπουν οι κανόνες για τον κορονοϊό, η σορός του παραδόθηκε στους συγγενείς του για αποτέφρωση αλλά εκείνοι επέλεξαν να ρίξουν το πτώμα στο ποτάμι.


Πολλά αποτεφρωτήρια αντιμετωπίζουν πρόβλημα λόγω του τεράστιου αριθμού των θυμάτων της Covid-19 στην Ινδία και στις οικογένειες έχει επιτραπεί να κάνουν αποτεφρώσεις στα σπίτια τους.

Πρόσφατα προκάλεσαν φρίκη οι εικόνες με τα πτώματα που ξεβράστηκαν στις όχθες του ποταμού Γάγγη στη βόρεια Ινδία. Την ίδια ώρα πιστεύεται ότι ο πραγματικός αριθμός των νεκρών είναι πολύ μεγαλύτερος από τους 329.100 θανάτους που έχουν αναφερθεί.

Κάτοικοι στην Ουτάρ Πραντές κάνουν λόγο για πτώματα που περνούν δίπλα τους την ώρα που κάνουν μπάνιο στο ποτάμι.

Ένα τρίτο κύμα πλήττει την Ινδία το τελευταίο διάστημα και παρόλο που ο αριθμός των κρουσμάτων αρχίζει να καταγράφει μια κάποια μείωση, η χώρα είναι αντιμέτωπη με ένα σημαντικά μεγάλο αριθμό θυμάτων τις επόμενες εβδομάδες.

Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Ινδία κατέγραψε τη χαμηλότερη ημερήσια αύξηση νέων μολύνσεων από τον κορονοϊό σε 45 ημέρες. Οι μολύνσεις ανήλθαν σε 173.790 το Σάββατο, καταγράφοντας τη χαμηλότερη ημερήσια αύξηση σε έναν μήνα περίπου, ενώ οι θάνατοι ανήλθαν σε 3.617.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.