Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με απειλές και ξύλο προσπάθησε να ληστέψει κατάστημα στον Τύρναβο

Του επιτέθηκε με γροθιές, επειδή αρνήθηκε να του δώσει τα χρήματα Κάνοντας επίδειξη της σωματικής του διάπλασης απαίτησε από τον ιδιοκτήτη ...





Του επιτέθηκε με γροθιές, επειδή αρνήθηκε να του δώσει τα χρήματα

Κάνοντας επίδειξη της σωματικής του διάπλασης απαίτησε από τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος εστίασης στον Τύρναβο να του παραδώσει τις εισπράξεις της ημέρας ένας «νταής», ο οποίος τον απείλησε ότι θα τον χτυπήσει τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Μάλιστα, ο εισβολέας πραγματοποίησε την απειλή του καθώς, όταν ο επιχειρηματίας αρνήθηκε να του δώσει χρήματα, τον χτύπησε στο πρόσωπο με γροθιά τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Για κακή του τύχη, όμως, έξω από το κατάστημα περνούσε μια περιπολία αστυνομικών του τοπικού τμήματος που είδαν την σκηνή.

Αμέσως πέρασαν χειροπέδες στον «φουσκωτό» επίδοξο ληστή, ο οποίος οδηγήθηκε το πρωί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για απόπειρα ληστείας και άσκηση σωματικής βίας.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.