Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γλυκά Νερά: Νέα ΒΙΝΤΕΟ με το ύποπτο αυτοκίνητο... Και μηχανή που το ακολουθεί στο πλάνο...

Νέα βίντεο για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά και την πορεία ενός ύποπτου σκουρόχρωμου αυτοκινήτου τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Μαΐου έφερε στο ...




Νέα βίντεο για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά και την πορεία ενός ύποπτου σκουρόχρωμου αυτοκινήτου τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Μαΐου έφερε στο φως το «Τούνελ». Πριν από μια εβδομάδα είχε παρουσιαστεί ακόμη ένα βίντεο που έδειχνε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο λίγα λεπτά αφότου έστριψε από την οδό Διαδόχου Παύλου στη Λεωφόρο Λαυρίου. Στα δύο νέα βίντεο, φαίνονται λεπτομέρειες του ύποπτου οχήματος.

Ήταν 5.30 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου. Λίγη ώρα πριν, άγνωστοι δράστες είχαν διαπράξει το άγριο έγκλημα στη μεζονέτα του πιλότου ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας στην οδό Παναγούλη. Αφαίρεσαν τη ζωή της νεαρής γυναίκας του και μητέρας της εντεκάμηνης κόρης τους, κι όλα αυτά για να αρπάξουν τα 10.000 ευρώ και τα κοσμήματα που είχαν στο σπίτι τους.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, τηλεθεατής έστειλε νέο βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο διακρίνεται ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο και λίγα λεπτά αργότερα μία μηχανή, που φαίνεται να το ακολουθεί.

Το συγκεκριμένο υλικό είναι από κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος από την οικία του στην οδό Καραϊσκάκη, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του εγκλήματος. Το σκούρο αυτοκίνητο περνά στις 05:07 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου και τέσσερα λεπτά αργότερα, στις 05:11, ακολουθεί η μηχανή μ’ έναν αναβάτη, ο οποίος φαίνεται να φορά κουκούλα φούτερ. 

Το υλικό αυτό θα εξεταστεί από την αρμόδια αστυνομική Αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Τούνελ», υπάρχει μια αναμονή στην αστυνομία για ορισμένα στοιχεία, που μπορεί να οδηγήσουν στη λύση του γρίφου, όχι όμως άμεσα. Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες έχουν επικηρυχθεί με 300.000 ευρώ.
 

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.