Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δράμα: Έσπασαν οικογενειακό τάφο και έθαψαν το νεκρό που έκλεψαν από την Καβάλα

Στο νεκροταφείο του Αγίου Αθανασίου της Δράμας βρέθηκε τελικά η κλεμμένη σορός του άνδρα που «εξαφανίστηκε» από νεκροταφείο στην Καβάλα. Οι...





Στο νεκροταφείο του Αγίου Αθανασίου της Δράμας βρέθηκε τελικά η κλεμμένη σορός του άνδρα που «εξαφανίστηκε» από νεκροταφείο στην Καβάλα. Οι δράστες έσπασαν οικογενειακό τάφο και έθαψαν την σορό του άνδρα.

Η πρωτοφανής υπόθεση έχει συγκλονίσει τόσο την Καβάλα όσο και τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, το χωριό που γεννήθηκε, μεγάλωσε και έζησε ο 76χρονος.

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (07.05.2021) έξω από το νεκροταφείου του Αγίου Αθανασίου στη Δράμα υπήρχαν περιπολικά και αστυνομικοί. Στο σημείο βρέθηκε και εισαγγελέας, και παρουσία του ανοίχτηκε ο τάφος, όπου βρέθηκε τυλιγμένη σε νάιλον η σορός του 76χρονου!

Όλα ξεκίνησαν ότι η δεύτερη σύζυγος του άνδρα ανακάλυψε, λίγο μετά την κηδεία του συζύγου της, ότι στο φέρετρο δεν ήταν εκείνος, αλλά άχυρα! Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και ξεκίνησε η έρευνα για να βρεθεί η σορός.

Τα… στοιχεία οδήγησαν έως τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, το χωριό όπου έζησε μεγάλο μέρος της ζωής του ο 76χρονος και όπου παντρεύτηκε για πρώτη φορά και είχε αποκτήσει τον γιό του, ο οποίος είναι σήμερα ιερέας. Στην Ελευθερούπολη της Καβάλας ζούσε με τη δεύτερη σύζυγό του.

Η αστυνομία ερευνά συγκεκριμένο πρόσωπο, από το στενό συγγενικό κύκλο του 76χρονου και εξετάζει το ενδεχόμενο η σορός να μεταφέρθηκε στον συγκεκριμένο τάφο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αγγελος Λαμπίδης

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.