Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ... ΤΩΡΑ... Στα Δικαστήρια με ζακέτα στο κεφάλι ο 22χρονος που κατηγορείται για τις σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον γυναικών!

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων μεταφέρθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι ο 22χρονος ο οποίος κατηγορείται για τουλάχιστον 5 σεξου...




Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων μεταφέρθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι ο 22χρονος ο οποίος κατηγορείται για τουλάχιστον 5 σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον γυναικών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Ο νεαρός αυτή την φορά είχε καλυμμένο το πρόσωπό του.

Την ίδια ώρα, τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις γύρω από τη δράση του 22χρονου, ο οποίος έχει αναγνωριστεί μέχρι στιγμής από πέντε γυναίκες οι οποίες κατήγγειλαν στις αστυνομικές αρχές ότι τις παρενόχλησε σεξουαλικά.

Από τη στιγμή που η νεαρή σοπράνο ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που υπάρχει στην είσοδο της πολυκατοικίας, αλλά και την άμεση κινητοποίηση του τμήματος Ασφαλείας της Νέας Σμύρνης, άλλες τέσσερις γυναίκες προσήλθαν ενώπιον των αστυνομικών αρχών κι ανέφεραν ότι αναγνώρισαν στο πρόσωπο του φοιτητή τον άνθρωπο που τους προκάλεσε τον τρόμο και τον πανικό ενώ αυτές περπατούσαν αμέριμνες σε διάφορους δρόμους της Αθήνας.

Ωστόσο όπως αναφέρουν πληροφορίες του newsit.gr o παραπάνω αριθμός δεν αποκλείεται να αυξηθεί κι άλλο τα επόμενα 24ωρα. Κι αυτό γιατί υπάρχουν τηλεφωνήματα προς το αρμόδιο Τμήμα της Ασφάλειας Αττικής από γυναίκες που αναφέρουν ότι έχουν πέσει θύματα παρόμοιων περιστατικών με αυτά που έχουν καταγγελθεί.

Παράλληλα, όπως λένε οι γυναίκες που μίλησαν τηλεφωνικά με τους αστυνομικούς κι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να βρεθούν στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών για να δώσουν περαιτέρω πληροφορίες ο φοιτητής του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Πειραιά, του θυμίζει αρκετά τον άνδρα που τις παρενόχλησε.

Νωρίτερα σήμερα μια κοπέλα από την Κύπρο, αναγνώρισε τον 22χρονο ως τον άνδρα που την παρενόχλησε σεξουαλικά την 25η Μαρτίου του 2020, ενώ κινούνταν σε δρόμο της Καλλιθέας. Και σε αυτή την περίπτωση ο νεαρός σάτυρος είχε βγάλει το μόριο του έξω από το παντελόνι του και αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά στην κοπέλα.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.