Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κίνδυνος αποσταθεροποίησης: Πακιστανική αντιπροσωπία στο Φυλάκιο! - Σύλληψη Ολλανδών σε στρατιωτική περιοχή στα Δίκαια

Σύλληψη Ολλανδών δημοσιογράφων, οι οποίοι εντοπίστηκαν από στρατιώτες και αστυνομία να κινούνται σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή, είχαμε...





Σύλληψη Ολλανδών δημοσιογράφων, οι οποίοι εντοπίστηκαν από στρατιώτες και αστυνομία να κινούνται σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή, είχαμε χθες λίγο στα Δίκαια Ορεστιάδας.

Πρόκειται για 4 με 5 άτομα, μέλη τηλεοπτικού συνεργείου από ολλανδικό κανάλι, που βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο προκειμένου να πάρουν συνεντεύξεις από δεκάδες λαθρομετανάστες, για τους οποίους πιθανόν γνώριζαν ότι πέρασαν από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου σε ελληνικό έδαφος.

Οι συλληφθέντες προσήχθησαν για εξακρίβωση στοιχείων και άλλες πληροφορίες στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται από την προηγούμενη εβδομάδα στην περιοχή μας, κινούνται με ένα λευκό βανάκι στις παρέβριες περιοχές και προσπαθούσαν να εντοπίσουν λαθρομετανάστες για να τους πάρουν συνεντεύξεις. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι αφέθηκσν ελεύθεροι, μετσ την παροχή διευκρινίσεων, σύμφωνα με το evrosnews.gr

Να τονίσουμε επίσης ότι Ολλανδικά κανάλια και ΜΚΟ προσπαθούν συχνά να υποστηρίξουν ότι οι ελληνικές αρχές επιχειρούν επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών από τον Έβρο στην Τουρκία.

Πακιστανοί στο Φυλάκιο

Τελικά πολλά έχουμε να δούμε σχετικά με τις εξελίξεις στο Φυλάκιο. Εκτός από τις επεκτάσεις που σχεδιάζει ο υπουργός μετανάστευσης και ασύλου Παναγιώτης Μηταράκης, στο Φυλάκιο έχουμε πλέον και επισκέψεις αντιπροσωπιών από χώρες πολίτες των οποίων περνούν λαθραία τα σύνορα της χώρας μας!

Το Σάββατο το μεσημέρι Πακιστανική αντιπροσωπία από την πρεσβεία της Ασιατικής χώρας στην Αθήνα, επισκέφτηκε το ΚΥΤ, συναντήθηκε με τον διοικητή και σύμφωνα με πληροφορίες του thraki Νεα, ενημερώθηκε αναλυτικά για το τι παρέχεται στους χώρους, αλλά και για τις εργασίες στο ΠΡΟΚΕΚΑ.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.