Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Ερντογάν χάνει στις δημοσκοπήσεις – Μεγάλη πτώση της δημοτικότητάς του

Εντυπωσιακή πτώση εμφανίζει η δημοτικότητα του Τούρκου προέδρου σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, της γνωστής τουρκικής ετα...





Εντυπωσιακή πτώση εμφανίζει η δημοτικότητα του Τούρκου προέδρου σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή, της γνωστής τουρκικής εταιρεία δημοσκοπήσεων Metropoll Research.

Η εταιρεία πραγματοποίησε έρευνα σε 28 τουρκικές επαρχίες σε δείγμα 1.752 ερωτηθέντων χρησιμοποιώντας τη μέθοδο τηλεφωνικής έρευνας με τη βοήθεια υπολογιστή μεταξύ των ημερομηνιών 16-21 Απριλίου (περιθώριο σφάλματος +/- 2,34).
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας:

– Αν ο Πρόεδρος Ερντογάν και ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου ήταν αντιμέτωποι για την προεδρία, ο Τούρκος πρόεδρος θα ελάμβανε 38% των ψήφων και ο Ιμάμογλου 49,7%.

– Εάν ο Πρόεδρος Ερντογάν και Δήμαρχος της Άγκυρας Μανσούρ Γιαβάς ήταν αντίπαλοι για την προεδρία, ο Ερντογάν θα ελάμβανε 37,5% ενώ ο Δήμαρχος της Άγκυρας 49,3%.

– Εάν ο Πρόεδρος Ερντογάν και η αρχηγός του Καλού Κόμματος Μεράλ Ακσενέρ ήταν αντιμέτωποι για την προεδρία, ο Ερντογάν θα ελάμβανε το 38,5% του η ψήφος, και η Ακσενέρ 42,2%.

– Εάν ο Πρόεδρος Ερντογάν και η αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (ΡΛΚ) Κεμάλ Κιλιτζντάρογλου ήταν αντιμέτωποι για την προεδρία, ο Ερντογάν θα ελάμβανε το 42,5%, και ο Κιλιτζντάρογλου 39,7%.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.