Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ... Το αμερικανικό ναυτικό παρεμπόδισε τεράστιο φορτίο ρωσικών όπλων στην Αραβική Θάλασσα!

Το αμερικανικό καταδρομικό «Monterrey» αναχαίτισε ένα ανώνυμο πλοίο στην Αραβική Θάλασσα και κατάσχεσε τεράστια ποσότητα όπλων ρωσικής και...




Το αμερικανικό καταδρομικό «Monterrey» αναχαίτισε ένα ανώνυμο πλοίο στην Αραβική Θάλασσα και κατάσχεσε τεράστια ποσότητα όπλων ρωσικής και κινεζικής προέλευσης, ανακοίνωσε το αμερικανικό ναυτικό. Προς το παρόν, δεν είναι γνωστό ποιος είναι ο ιδιοκτήτης ή σε ποιον προορίζονταν το φορτίο όπλων.

Ο τακτικός έλεγχος του αμερικανικού ναυτικού μετατράπηκε σε πραγματική έκπληξη, όταν φορτίο σύγχρονων όπλων βρέθηκε σε πλοίο στην Αραβική Θάλασσα, συμπεριλαμβανομένων σύγχρονων ρωσικών αντιαρματικών πυραύλων, χιλιάδων κινεζικών αυτόματων τουφεκιών τύπου "56", εκατοντάδων όπλων χειρός, χειροβομβίδες και τουφέκια ελεύθερων σκοπευτών.

Οι ιδιοκτήτες των όπλων και το τελικό λιμάνι στο οποίο κατευθύνεται αυτό το πλοίο είναι υπό διερεύνηση.

Το πλήρωμα του πλοίου απελευθερώθηκε μετά από ανάκριση.

Η τελευταία τέτοια κατάσχεση αναφέρθηκε τον Φεβρουάριο, όταν το αμερικανικό αντιτορπιλικό «Winston Churchill» ανακάλυψε παρόμοιο φορτίο σε δύο μικρότερα πλοία στα ανοικτά των ακτών της Σομαλίας.

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ διεξάγει τακτικές περιπολίες στην περιοχή για να εξασφαλίσει την ελεύθερη κυκλοφορία των εμπορικών πλοίων, εμποδίζοντας, ωστόσο, τη μεταφορά παράνομων φορτίων που συχνά χρηματοδοτούνται από την τρομοκρατία και την παράνομη δραστηριότητα, διασφαλίζοντας, έτσι, την τάξη που βασίζεται σε διεθνείς κανόνες.
--
The Hellenic Information Team

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.