Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τούρκος στρατιωτικός Πληροφοριών: «Να δημιουργήσουμε ισλαμικό στρατό & να τον στείλουμε στη Γάζα... Να τσακίσουμε Σταυροφόρους & Εβραίους»

Το σχέδιο μεταφοράς τουρκικών και άλλων δυνάμεων πιθανότατα ως “ειρηνευτικές” στην Ιερουσαλήμ κρύβεται πίσω από τις γενικευμένες συγκρούσεις...





Το σχέδιο μεταφοράς τουρκικών και άλλων δυνάμεων πιθανότατα ως “ειρηνευτικές” στην Ιερουσαλήμ κρύβεται πίσω από τις γενικευμένες συγκρούσεις στο Ισραήλ το τελευταίο διάστημα.

Ο Τούρκος Συνταγματάρχης ε.α. ειδικός πληροφοριών και του ψυχολογικού πολέμου Coşkun Başbuğ, σε δήλωση προς τον τουρκικό τύπο ξεπερνώντας τα όρια ανέφερε ότι "στο Ισραήλ έχουμε την απαρχή ενός παγκόσμιου θρησκευτικού πολέμου, μεταξύ “ των Σταυροφόρων και των ισλαμικών κρατών”.

“Το σιωνιστικό κράτος είναι αυτό που θέλει να συμβεί αυτό περισσότερο από όλους. Κύριος στόχος είναι να ξεκινήσει ο πόλεμος που ονομάζεται Αρμαγγεδών. Επομένως, πρέπει να είμαστε σε σοβαρή προετοιμασία για μια διαδικασία από την οποία δεν μπορούμε ξεφύγουμε εύκολα.

Το σημείο εκκίνησης αυτής της σύγκρουσης τοποθετείται στην Ιερουσαλήμ. Σε αυτήν την πόλη ο αραβικός και ισλαμικός κόσμος, διαταράχθηκε με τη συνεργασία κάποιων καθεστώτων με χώρες της δύσης και το Ισραήλ.

Οι λαοί εδώ πρέπει πρώτα να υπερασπιστούν το δικό τους καθεστώς, να ζητήσουν λογαριασμό και να επιφέρουν νέες κυρώσεις, ειδικά στο Ισραήλ και την Ιερουσαλήμ, με την πίεση που θα δημιουργήσουν, διότι μετά τα υπόλοιπα θα είναι εύκολα.


Η καλύτερη απάντηση σε ό, τι κάνει το Ισραήλ σήμερα στην περιοχή, είναι η τακτική της κατά μέτωπο επίθεσης. Η χώρα αυτή κατανοεί καλύτερα αυτήν την τακτική, διότι ως κράτος έχει ένα ανάλογο δόγμα που το εφαρμόζει πολύ καλά, για αυτό και μια ανάλογη γλώσσα, είναι αυτή που κατανοεί καλύτερα.

Για να το εφαρμόσουμε, πρέπει πρώτα απ 'όλα να διαθέτουμε μια μεγάλη στρατιωτική, ένοπλη δύναμη στα χέρια μας.

Ο μόνος τρόπος δημιουργίας αυτής της δύναμης είναι να συγκεντρωθεί ολόκληρος ο ισλαμικός κόσμος από κοινού σε με μια δομή παρόμοιου τύπου με το ΝΑΤΟ, να δημιουργηθεί ένας στρατός με τη συνεισφορά κάθε χώρας με ένα ορισμένο αριθμό στρατιωτών και όπλων, και να αναπτύξει αυτόν τον στρατό στην Παλαιστινιακή περιοχή, όπου θα χρησιμεύσει ως αντίβαρο των ενεργειών του Ισραήλ.

Αυτό είναι το πιο λογικό πράγμα που πρέπει να γίνει τώρα.

Η Τουρκία έχει κάνει μια προκαταρκτική προετοιμασία για αυτό το σχέδιο στον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας, και η πρόταση της προσέλκυσε μεγάλη συμμετοχή, αλλά το ενδιαφέρον έμεινε στην αίθουσα.

Εμείς, ως Τουρκία, είμαστε πρωτοπόροι σε αυτό το θέμα, και εάν προκύψουν θετικά βήματα από άλλες χώρες, αυτή η διαδικασία θα είναι πραγματικά επωφελής. Ελπίζω ότι τα ισλαμικά κράτη και τα αραβικά έθνη να μην απομακρυνθούν από αυτό σχέδιο και να το υλοποιήσουν",
κατέληξε ο ίδιος.

Μιλάμε για μια άκρως επικίνδυνη λογική που αναφέρει ένας Τούρκος πρώην ανώτερος αξιωματικός των πληροφοριών, αποκαλύπτοντας ενδεχομένως ότι μεγάλο αριθμός εν ενεργεία Τούρκων αξιωματικών εμφορείται από ανάλογες άκρως επικίνδυνες ιδεοληψίες.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.