Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ... Τουρκική εφημςρίδα : «Αξιωματικοί των ΗΠΑ μετά από την Αλεξανδρούπολη επιθυμούν βάση και στη Σαμοθράκη»

Μεταφέρουμε από το tourkikanea.gr την πιστή μετάφραση του τουρκικού δημοσιεύματος... Τα μάτια των ΗΠΑ στο νησί της Σαμοθράκης που είναι μπρ...



Μεταφέρουμε από το tourkikanea.gr την πιστή μετάφραση του τουρκικού δημοσιεύματος...

Τα μάτια των ΗΠΑ στο νησί της Σαμοθράκης που είναι μπροστά στην Τουρκία

Οι ΗΠΑ που συσσωρεύουν στρατό στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης στη δυτική Θράκη με σκοπό την άσκηση, αυτή τη φορά, σχεδιάζουν να εξοπλίσουν την νήσο Σαμοθράκη και να στήσουν εκεί βάση.

Ανώτατοι αξιωματικοί των ΗΠΑ που συγκέντρωσαν χιλιάδες στρατό και στρατιωτικά οχήματα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης της δυτικής Θράκης πού βρίσκεται σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από την Τουρκία, αναφέρεται πως μαζί με αξιωματούχους του Γενικού επιτελείου στρατού της Ελλάδας έκαναν επιθεώρηση στη νήσο Σαμοθράκη.

Στη Σαμοθράκη που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 7 μιλίων από την Ίμβρο που βρίσκεται σε απόσταση 12 μιλίων από το Τσανάκκαλε, αναφέρεται πώς σχεδιάζεται να γίνει μία πίστα ελικοπτέρων εξοπλισμένη με την τελευταία τεχνολογία και σύγχρονη υποδομή. Ο διευθυντής της πολιτικής Αεροπορίας της Ελλάδας Γεώργιος Δριτσάκος και ο διευθυντής αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης Στέλιος Ζαντανίδης μαζί με μηχανικούς έκαναν επιτόπιες έρευνες στο νησί.

Από την κατασκευή της πίστας ελικοπτέρων που θα λειτουργεί επί 24 ώρες θα επωφεληθούν καταρχήν οι στρατιωτικές μονάδες της Ελλάδας και του ΝΑΤΟ καθώς η υπάρχουσα πίστα θα εκσυγχρονιστεί και θα μεγαλώσει.

Αναφέρεται πως οι ανώτατοι αξιωματικοί των ΗΠΑ μετά από την Αλεξανδρούπολη επιθυμούν και τη σύσταση μία μικρής στρατιωτικής βάσης και στη νήσο Σαμοθράκη.

Γιασάρ Αντέρ
https://www.sozcu.com.tr

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.