Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Οταν είδα το παιδί κατέρρευσα»: Η εξομολόγηση του αστυνομικού που μπήκε πρώτος στο σπίτι της Καρολάιν

Αφιερωμένο στις δραματικές στιγμές που έζησε ο αστυνομικός Χρήστος Βαρδίκος και οι συνάδελφοί του, από την ώρα που έλαβαν σήμα μέχρι τη στι...





Αφιερωμένο στις δραματικές στιγμές που έζησε ο αστυνομικός Χρήστος Βαρδίκος και οι συνάδελφοί του, από την ώρα που έλαβαν σήμα μέχρι τη στιγμή που ήρθαν αντιμέτωποι με τη σκηνή του φρικτού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, είναι τρίτο επεισόδιο της σειράς Deep Blue της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο 40χρονος αστυνομικός, πατέρας κι αυτός ενός μικρού παιδιού, περιέγραψε όλα όσα αντίκρισε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.

Σύμφωνα με όσα είπε, ήταν ξημερώματα όταν έλαβαν κλήση για βοήθεια. Έφτασαν άμεσα στο σημείο και βρήκαν τη γειτόνισσα που είχε μιλήσει με τον σύζυγο της Καρολάιν, ενώ στη συνέχεια μπήκαν στο σπίτι από το παράθυρο που ήταν παραβιασμένο και κάλεσαν ασθενοφόρο.

Όταν μπήκαν στον χώρο του σπιτιού και κατά την εξερεύνησή του, είδαν αρχικά το σκύλο κρεμασμένο και τότε κατάλαβαν πως «εδώ έχει συμβεί κάτι άλλο, κάτι όχι συνηθισμένο». Στη συνέχεια, ανέβηκαν στη σοφίτα και βρήκαν μισάνοιχτη την πόρτα.


Εκεί είδαν την Καρολάιν νεκρή και δίπλα το μωρό, το οποίο ακουμπούσε πάνω στη μαμά του.


«Oσος καιρός και να περάσει, είναι δεδομένο πως ένα κομμάτι από την καρδιά μου θα έχει μείνει σε αυτό το δωμάτιο», είπε μεταξύ άλλων ο 40χρονος τονίζοντας πως: «Όταν είδα το παιδί, κατέρρευσα συναισθηματικά».

Δείτε το βίντεο:


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.