Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μεσανατολικό - Άγκυρα: Απολύτως απαράδεκτη η θέση των ΗΠΑ περί «αντισημιτικών δηλώσεων» του Ερντογάν

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της τουρκικής κυβέρνησης, Φαχρετίν Αλτούν, καταφέρθηκε εναντίον της Ουάσινγκτον, με αφορμή χθεσινή τοποθέτηση του ...




Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της τουρκικής κυβέρνησης, Φαχρετίν Αλτούν, καταφέρθηκε εναντίον της Ουάσινγκτον, με αφορμή χθεσινή τοποθέτηση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που έκανε λόγο για «αντισημιτικές» δηλώσεις από την πλευρά το Ερντογάν.

«Η δήλωση των ΗΠΑ σχετικά με τις αναφορές του προέδρου Ερντογάν στη βία που ασκεί το Ισραήλ εναντίον Παλαιστινίων αμάχων είναι απολύτως απαράδεκτη. Εκείνοι που δεν έχουν το θάρρος και την ευπρέπεια να καταδικάσουν τη δολοφονία παιδιών, δεν έχουν το ηθικό δικαίωμα να μιλήσουν σε κανέναν» είπε αρχικά ο Αλτούν.

Και συνέχισε: «Το να καταδικάζεις έναν Ισραηλινό πρωθυπουργό που εξέφρασε την ευχαρίστησή του να σκοτώνει Μουσουλμάνους δεν είναι αντισημιτισμός. Είναι μια ατυχής πραγματικότητα της νοοτροπίας ορισμένων Ισραηλινών ηγετών. Ο πρόεδρός μας Ερντογάν έχει καταδικάσει με συνέπεια τον αντισημιτισμό, καθώς και την Ισλαμοφοβία και την ξενοφοβία, ενώ αντιτίθεται στη δίωξη των Παλαιστινίων από το Ισραήλ. Έχουμε καλέσει και θα συνεχίσουμε να καλούμε τη διεθνή κοινότητα και εκείνους που έχουν σαφή συνείδηση της κατάστασης, ​​να αντισταθούν στην κατοχή του Ισραήλ και τις επιθέσεις εναντίον αθώων πολιτών. Εκείνοι που δεν έχουν το θάρρος να φωνάξουν κατά του Ισραήλ είναι οι πραγματικοί υποκινητές βίας».

«Η ενεργοποίηση ενός καθεστώτος απαρτχάιντ σε κατεχόμενα εδάφη και στη συνέχεια η αποφυγή ευθυνών και οι κατηγορίες σε άλλους, αποτελούν την ύψιστη υποκρισία. Απορρίπτουμε κατηγορηματικά κάθε απόπειρα ψευδούς παρουσίασης των λέξεων του προέδρου μας Ερντογάν. Θα σταθούμε δίπλα στην Παλαιστίνη. Θα υπερασπιστούμε τη δικαιοσύνη και την ανθρωπότητα» κατέληξε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της τουρκικής κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται πως η Ουάσινγκτον κατήγγειλε χθες Τρίτη τις δηλώσεις που έκανε μία ημέρα νωρίτερα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χαρακτηρίζοντάς τις «αντισημιτικές» και καλώντας να αποφεύγονται «εμπρηστικά σχόλια που μπορεί να υποκινήσουν ακόμη περισσότερη βία» στη Μέση Ανατολή. «Οι ΗΠΑ καταδικάζουν σθεναρά τις πρόσφατες αντισημιτικές δηλώσεις του προέδρου Ερντογάν σχετικά με τον εβραϊκό λαό», ανέφερε ο Νεντ Πράις, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.