Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα ευχαρίστησε τον Ερντογάν για την προστασία που παρέχει στα μέλη της

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα της Αιγύπτου ευχαρίστησε το Σάββατο τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον λαό της Τουρκίας για τη βοή...





Η Μουσουλμανική Αδελφότητα της Αιγύπτου ευχαρίστησε το Σάββατο τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον λαό της Τουρκίας για τη βοήθεια που δόθηκε στους Αιγύπτιους πρόσφυγες μέλη της Αδελφότητας, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Μέλη της παράνομης οργάνωσης στην Αίγυπτο βρήκαν εμπιστοσύνη, ειρήνη και ασφάλεια στην Τουρκία καθώς η χώρα άνοιξε τις πόρτες της σε όλους όσους ζήτησαν βοήθεια, ανέφερε ο Ιμπραήμ Μουνίρ, ο αναπληρωτής γενικός καθοδηγητής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιδίωξε να προσφέρει ένα ασφαλές καταφύγιο στα διωκόμενα μέλη του κινήματος, μετά την απομάκρυνση του ηγέτη της Αδελφότητας, Μοχάμεντ Μόρσι, τον Ιούλιο του 2013, από τη θέση του προέδρου της Αιγύπτου και τον επακόλουθο χαρακτηρισμό της ομάδας ως τρομοκρατικής οργάνωσης από την Αίγυπτο.

Στην Τουρκία έχουν καταφύγει έως και 20.000 μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της αμερικανικής δεξαμενής σκέψης «Century Foundation», συμπεριλαμβανομένων δεκάδων από τις πιο ισχυρές και προβεβλημένες προσωπικότητες του κινήματος.

Επίσης, μέσα ενημέρωσης που συνδέονται με την Μουσουλμανική Αδελφότητα λειτουργούν σε τουρκικό έδαφος, έξω από την Κωνσταντινούπολη.

Η δήλωση έρχεται σε συνέχεια της συνάντησης μεταξύ αντιπροσωπείας της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και σχετικών θεσμικών οργάνων στις 21 Απριλίου στην Άγκυρα, κατά την οποία μεταφέρθηκαν αιτήματα των προσφύγων που συνδέονται με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, μετέδωσε το Anadolu.

Η Αδελφότητα εξέφρασε επίσης τη δέσμευσή της να μην βλάψει τη σταθερότητα και την ασφάλεια της Τουρκίας, δεσμευόμενη να σεβαστεί τους νόμους και τις παραδόσεις της, σημείωσε το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων.

Τον περασμένο μήνα το σαουδαραβικό ειδησεογραφικό δίκτυο Al Arabiya μετέδωσε ότι η Τουρκία διέταξε τα τηλεοπτικά κανάλια που συνδέονται με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και εδρεύουν στην Κωνσταντινούπολη να σταματήσουν την κριτική για την Αίγυπτο καθώς οι δύο χώρες επιχειρούν μια προσέγγιση.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.