Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ...!!! Μαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ: «Ο Ερντογάν έστελνε όπλα στην Αλ Κάιντα με τα δικά μου φορτηγά»

Δεν ξαφνιάζουν οι νέες κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Τούρκος μαφιόζος, Σεντάτ Πεκέρ, στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο κατηγόρησε για υποσ...




Δεν ξαφνιάζουν οι νέες κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Τούρκος μαφιόζος, Σεντάτ Πεκέρ, στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο κατηγόρησε για υποστήριξη της τζιχαντιστικής οργάνωσης Αλ Νούσρα στη Συρία.

Πρόκειται για πράγματα γνωστά, ωστόσο, ο Σεντάτ Πεκέρ πρόσθεσε πολύτιμες λεπτομέρειες, όπως ότι ήταν ένας από εκείνους που μετέφεραν τα όπλα στους τρομοκράτες.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Σεντάτ Πεκέρ, ο ίδιος σε συνεργασία με το τουρκικό κράτος και τις μυστικές υπηρεσίες έστελνε όπλα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη Συρία.

«Και δικές μου νταλίκες με όπλα κατέληγαν στην Αλ Νούσρα» δήλωσε αναφερόμενος στην οργάνωση, που μετονομάστηκε σε Ταχρίρ αλ Σαμ όταν έπαψε να είναι επίσημα το επίσημο παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία.

Να σημειωθεί ότι η ίδια οργάνωση έχει υπό τον έλεγχό της τη βορειοδυτική επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, που τελεί υπό την «προστασία» του τουρκικού στρατού.

Προχώρησε όμως και σε μία ακόμα πιο «απειλητική» αποκάλυψη. Υποστήριξε ότι η Αλ Νούσρα δημιουργούσε βίντεο στα οποία ευχαριστούσε τόσο τον ίδιο όσο και την Τουρκία για τα όπλα που τους προμήθευαν.

Το νέο βίντεο του Πεκέρ, στο οποίο έκανε τις παραπάνω αποκαλύψεις, φαίνεται να έχουν παρακολουθήσει μέχρι στιγμής περί τους 300.000 χιλιάδες χρήστες.

Να σημειωθεί ότι τις αποστολές όπλων και εφοδίων στη Συρία οργάνωνε, όπως υποστηρίζει ο Πεκέρ, ο τουρκικός μισθοφορικός στρατός SADAT

Η ίδια SADAT έχει αναλάβει και την εκπαίδευση των τζιχαντιστών μισθοφόρων του Ερντογάν στη Λιβύη.

Ο Πεκέρ προμήθευε επίσης με ημιφορτηγά «Μιτσουμπίσι», που μετατρέπονταν σε πολεμικά οχήματα με πολυβόλα στις καρότσες, την Αλ Νούσρα.

Δείτε απόσπασμα με αγγλικούς υπότιτλους:

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.