Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανάμεσα στους ψευτομουφτήδες τρώει ο Τσαβούσουγλου στην Θράκη...

«Το έργο των Μουφτήδων συμβάλλει σημαντικά στη διατήρηση και ενίσχυση της ενότητας και αλληλεγγύης της τουρκικής μειονότητας» σχολίασε στο ...





«Το έργο των Μουφτήδων συμβάλλει σημαντικά στη διατήρηση και ενίσχυση της ενότητας και αλληλεγγύης της τουρκικής μειονότητας» σχολίασε στο Τwitter ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, που φωτογραφήθηκε μαζί με Σερήφ και Μετέ.

Αμέσως μετά κίνήσαν όοι μαζί για τα Θαμνά όπου αυτή την ώρα περιδρομιάζουν τον αγλέωρα...

Την ίδια ώρα που ο Τσαβούσογλου συνομιλούσε με τους ψευτομουφτήδες, δημοσιογράφοι και συνεργεία τουρκικών ΜΜΕ, πραγματοποιούσαν σύντομη περιήγηση στην Κομοτηνή, με υπάλληλο του τουρκικού προξενείου.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ έκανε μάλιστα και δύο στάσεις εκτός προγράμματος, μιλώντας με πολίτες που βρέθηκαν στον δρόμο για να δουν την αυτοκινητοπομπή του. Όπως είπε στους κατοίκους, σύμφωνα με το OPEN, η τουρκική κυβέρνηση θα συνεχίσει να εργάζεται για το καλό της μειονότητας προσθέτοντας παράλληλα πως τα δικαιώματα της μειονότητας είναι ένα πανανθρώπινο ζήτημα.

Οι επαφές με τα υπόλοιπα τουρκόφρονα στελέχη της μειονότητας γίνονται αυτή την ώρα στο χωριό Θάμνα . Έως αυτή τη στιγμή δεν υπήρξε καμία παρουσία του Λεβέντ Σαδίκ, γιου του πρώην βουλευτή Αχμέτ Σαδίκ, ο οποίος αποτελεί σημείο αναφοράς για την Τουρκία στην περιοχή.

Μετά τις επαφές του στο τουρκικό προξενείο ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, βρέθηκε στο μειονοτικό Γυμνάσιο – Λύκειο της Κομοτηνής, όπου συνομίλησε με προσωπικό και μαθητές, θέτοντας θέμα αμοιβαίας παρουσίας Τούρκων καθηγητών στην Ελλάδα και Ελλήνων στην Τουρκία.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.