Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η γυναίκα… Πινόκιο: Διπλασιάστηκε η μύτη της μετά από μια σπάνια ανωμαλία

Η Laudiane Fernandes έχει υποβληθεί σε οκτώ χειρουργικές επεμβάσεις λόγω συσσώρευσης αιμοφόρων αγγείων κάτω από το δέρμα της μύτης της που...

Η Laudiane Fernandes έχει υποβληθεί σε οκτώ χειρουργικές επεμβάσεις λόγω συσσώρευσης αιμοφόρων αγγείων κάτω από το δέρμα της μύτης της που τις προκαλούσαν αιμορραγίες και επιληπτικές κρίσεις.

Σε οκτώ χειρουργικές επεμβάσεις, μετά τις οποίες κατάντησε να μοιάζει σαν τον… Πινόκιο, όπως χαρακτηριστικά τη χλευάζουν στον δρόμο ή στα social media, έχει υποβληθεί μια Βραζιλιάνα, προκειμένου να απαλλαγεί από μια σπάνια «ανωμαλία» στη μύτη της.

Από πολύ μικρή ηλικία, η Laudiane Fernandes υπέφερε λόγω συχνής αιμορραγίας της μύτης της, ενώ στα 16 της οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι γι' αυτό ευθυνόταν η συσσώρευση αιμοφόρων αγγείων κάτω από το δέρμα της που σχημάτιζαν εξογκώματα.

Τα εξογκώματα μάλιστα ήταν εμφανή κάτω από το δέρμα, τόσο στη μύτη της όσο και στο τριχωτό της κεφαλής, αλλά και γύρω από τα μάτια της.

Υποβλήθηκε έτσι σε οκτώ συνολικά χειρουργικές επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας για την αφαίρεση αιμαγγειώματος από τη μύτη της, κατά την οποία αφαιρέθηκε και δέρμα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ολοκληρωτική αναμόρφωση.Το επιδιορθωμένο ωστόσο δέρμα μολύνθηκε και η μύτη της Laudinane… κατέρρευσε, με αποτέλεσμα οι χειρουργοί να πάρουν μόσχευμα δέρματος από το εσωτερικό του μάγουλού της για να την ανασκευάσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.