Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σέρρες: Ξανά χειροπέδες στον αρνητή μάσκας - «Με συνέλαβαν ξανά με εντολή εισαγγελέα - ΒΙΝΤΕΟ

Αμετανόητος εμφανίστηκε και πάλι ο 35χρονος οδηγός νταλίκας, Δημήτρης Βογιατζής, που υπέπεσε στο ίδιο ατόπημα και μπήκε για ακόμη μια φορά σ...




Αμετανόητος εμφανίστηκε και πάλι ο 35χρονος οδηγός νταλίκας, Δημήτρης Βογιατζής, που υπέπεσε στο ίδιο ατόπημα και μπήκε για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο των Αρχών.

Παρά τη φυλάκιση των 60 ημερών που του επιβλήθηκε και την προ ολίγων ημερών νέα σύσταση της αστυνομίας, εντοπίστηκε στην εισαγγελία Σερρών χωρίς να φορά μάσκα, παραβιάζοντας ξανά τα μέτρα για τον κορωνοϊό, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψή του.

Η σύλληψή του μεταδόθηκε ζωντανά μέσα από το Facebook, με το βίντεο να κάνει το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας, αν μη τι άλλο, αρνητικές εντυπώσεις.

Μιλώντας, μετά τη σύλληψή του, στο protothema.gr, ο Δημήτρης Βογιατζής, στάθηκε ξανά στα προβλήματα υγείας, τα οποία είχε επικαλεστεί και σε προηγούμενες δηλώσεις του, ώστε να διακαιολογήσει τη γενικότερη στάση του, απέναντι στο θέμα της χρήσης μάσκας.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.