Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γλυκά Νερά: Ο "κοριός" της ΕΛ.ΑΣ. σαρώνει σήματα τηλεφώνων - Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχουν μπει όλες οι κάμερες ασφαλείας αναζητώντας το δρομολόγιο των αδίστακτων κακοποιών που σκότωσαν την 20χ...




Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχουν μπει όλες οι κάμερες ασφαλείας αναζητώντας το δρομολόγιο των αδίστακτων κακοποιών που σκότωσαν την 20χρονη Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Η Αστυνομία έχει καταρτίσει λίστα με υπόπτους, με τους αστυνομικούς να αναζητούν λάθη που έκαναν οι δολοφόνοι της 20χρονης, τα οποία μπορεί να τους "προδώσουν" και να οδηγήσουν τις Αρχές στη σύλληψή τους.

Την ίδια ώρα ο "κοριός" της ΕΛ.ΑΣ. ίσως αποδειχτεί ένας πολύτιμος σύμμαχος των αστυνομικών που ερευνούν τη στυγερή δολοφονία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι Αρχές πραγματοποιούν σαρώσεις σημάτων κινητών τηλεφώνων που εξέπεμψαν από τις 3.00 έως τις 6.00 το πρωί της περασμένης Τρίτης. Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι περίπου στις 5.00 το πρωί και διέφυγαν περίπου στις 6.00 το πρωί, ωστόσο υπάρχει εκτίμηση ότι μπορεί να ήταν στην περιοχή αρκετές ώρες νωρίτερα για να κάνουν κατόπτευση του χώρου.

Επίσης, σαρώσεις θα γίνουν προκειμένου να εντοπιστούν σήματα κινητών τηλεφώνων που δεν ανήκουν σε κατοίκους της περιοχής. Με δεδομένο ότι η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη και ότι την ώρα που έγινε η ληστεία μετά φόνου δεν κυκλοφορεί έξω πολύς κόσμος, είναι πιο εύκολο να αποκαλυφθούν εκπομπές σημάτων από ύποπτα κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιεί ενδελεχή έρευνα στις κάμερες της Αττικής Οδού και στις εξόδους στα δυτικά προάστια, προκειμένου να μπορέσει να φθάσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Η αστυνομία ερευνά αν η ληστρική επίθεση σχετίζεται με άλλες που έχουν γίνει στα Γλυκά Νερά, Παλλήνη, Αγ. Παρασκευή ή και στα νότια προάστια, με τους δράστες να ξεκινούν τα μεσάνυχτα από τα δυτικά προάστια και μέσω Αττικής Οδού ή στον Κηφισό να φτάσουν στον στόχο τους. Το ασφυκτικό δέσιμο και η ακινητοποίηση του 32χρονου πιλότου και ασφαλώς η δολοφονική ενέργεια σχετίζεται όχι μόνο για να να μείνουν ανεμπόδιστοι οι δράστες στη ληστεία, αλλά και να μπορέσουν να διαφύγουν πιο εύκολα. Η ληστεία ολοκληρώθηκε γύρω στις 05:00 και η αστυνομία ενημερώθηκε στις 06:00.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.