Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία: Εκτεταμένες συλλήψεις Κούρδων σε Άδανα, Τουντζελί και Σιρνάκ

Στην επιχείρηση που διεξήχθη τις πρώτες πρωινές ώρες ενάντια στην πολιτική δομή της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK / KCK σε 3 επαρχίες που εδρ...




Στην επιχείρηση που διεξήχθη τις πρώτες πρωινές ώρες ενάντια στην πολιτική δομή της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK / KCK σε 3 επαρχίες που εδρεύει στα Άδανα, 20 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των σημερινών και πρώην διοικητών του HDP και του DBP, συνελήφθησαν, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.

Η Γενική Εισαγγελία των Αδάνων εξέδωσε ένταλμα κράτησης εναντίον 20 υπόπτων που φέρονται να δραστηριοποιούνται στον πολιτικό τομέα της οργάνωσης PKK / KCK και δραστηριοποιούνται σε αγροτικές περιοχές.

Η επιχείρηση διοργανώθηκε από το Αντιτρομοκρατικό Τμήμα της Επαρχιακής Αστυνομικής Διεύθυνσης στο Τουντζελί, στο Σιρνάκ με έδρα τα Άδανα.

Στο στόχο τέθηκαν οι διευθύνσεις 20 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων των σημερινών και πρώην διοικητών του Κόμματος της Δημοκρατίας των Λαών (HDP) και του Κόμματος Δημοκρατικών Περιφερειών (DBP), και πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα επιδρομές την αυγή.

Με τη συμμετοχή των Ειδικών Ομάδων Επιχειρήσεων, ελήφθησαν μέτρα ασφαλείας στους δρόμους όπου βρίσκονταν τα σπίτια των υπόπτων, τεθωρακισμένα οχήματα έκλεισαν τους δρόμους και με αυτόματα όπλα εισέβαλαν τα σπίτια των υπόπτων. Οι ύποπτοι συνελήφθησαν.

Οι ύποπτοι, κατά των οποίων εκδόθηκε εντολή σύλληψης, χρησιμοποίησαν τη δομή της Συνέλευσης Νεολαίας HDP ως κάλυψη, κρεμούσαν πανό, έριχναν αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, κοκτέιλ Μολότοφ καθώς και παράνομες ενέργειες και δραστηριότητες εξ ονόματος της τρομοκρατικής οργάνωσης, όπως σημειώνεται.

Haber Turk
--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.