Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μεσανατολικό - Al Jazeera: Πρόθυμο το Ισραήλ να συζητήσει την κατάπαυση του πυρός

Σύγκληση του συμβουλίου ασφαλείας του Ισραήλ το απόγευμα της Πέμπτης - Ο Νετανιάχου είναι πιθανό να παρουσιάσει προς έγκριση μια μονομερή συ...



Σύγκληση του συμβουλίου ασφαλείας του Ισραήλ το απόγευμα της Πέμπτης - Ο Νετανιάχου είναι πιθανό να παρουσιάσει προς έγκριση μια μονομερή συμφωνία κατάπαυσης του πυρός

Η ισραηλινή κυβέρνηση ενημέρωσε επίσημα τον Αιγύπτιο διαμεσολαβητή, που έχει επιφορτιστεί με τις έμμεσες συνομιλίες Ισραήλ - Χαμάς για την κατάπαυση πυρός, πως «προτίθεται να να τερματίσει την επιχείρησή του στη Γάζα», ανέφερε το καταριανό Al Jazeera, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές.


Το ίδιο ρεπορτάζ δεν προσδιόρισε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο για την υλοποίηση της εκεχειρίας ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Στο μεταξύ, το ισραηλινό συμβούλιο ασφαλείας συνεδριάζει από το απόγευμα της Πέμπτης για να συζητήσει την πιθανότητα «συμφωνίας» με τους Παλαιστίνιους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Haaretz, ο Νετανιάχου είναι πιθανό να παρουσιάσει προς έγκριση στο συμβούλιο ένα μονομερές προσχέδιο συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.