Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τους ΘΕΡΙΖΟΥΝ με πολυβόλα... 8 τούρκοι νεκροί και Νέο ΒΙΝΤΕΟ... Ο ένας μετά τον άλλον σωριάζονται στην κορυφογραμμή...!!!

Η Gêrila TV δημοσίευσε πλάνα δράσης κατά την οποία οι αντάρτες στοχεύουν Τούρκους στρατιώτες στην περιοχή Zap των αμυντικών ζωνών Medya που ...




Η Gêrila TV δημοσίευσε πλάνα δράσης κατά την οποία οι αντάρτες στοχεύουν Τούρκους στρατιώτες στην περιοχή Zap των αμυντικών ζωνών Medya που κατέχονται από guerrilla (αντάρτες) στο βόρειο Ιράκ.

Σύμφωνα με τη δήλωση που δημοσιεύθηκε από το Γραφείο Τύπου της HPG, οι αντάρτες χτύπησαν τις τουρκικές δυνάμεις που ήταν τοποθετημένες στις πλαγιές του λόφου του Martyr Serxwebun στην περιοχή Zap στις 7 Απριλίου στις 7 π.μ.

Οι αντάρτες πέτυχαν τους στόχους σε κοντινή απόσταση, σκοτώνοντας 8 από τους στρατιώτες.Χτύπησαν επίσης τουλάχιστον 2 drones του τουρκικού στρατού και τους ανάγκασαν να υποχωρήσουν.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.