Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κρήτη: Βρήκε πορτοφόλι Γάλλου τουρίστα με 850 ευρώ και το παρέδωσε στην Αστυνομία

Μάθημα … ευσυνειδησίας παρέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής, μια 49χρονη γυναίκα στην Κρήτη, η οποία βρήκε και έδωσε στην Αστυνομία το χαμένο ...





Μάθημα … ευσυνειδησίας παρέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής, μια 49χρονη γυναίκα στην Κρήτη, η οποία βρήκε και έδωσε στην Αστυνομία το χαμένο πορτοφόλι ενός τουρίστα.

Όπως αναφέρει το Creta24, το περιστατικό σημειώθηκε στις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής στο Καλό Χωριό Λασιθίου, όταν η 49χρονη βρήκε το πορτοφόλι το οποίο είχε μέσα το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, η γυναίκα παρέδωσε το πορτοφόλι στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε πως ανήκε σε έναν Γάλλο τουρίστα, ο οποίος και ταυτοποιήθηκε καθώς μέσα στο πορτοφόλι υπήρχαν στοιχεία στα οποία αναφερόταν το ονοματεπώνυμο του.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Γάλλος μετέβη στην Ασφάλεια προκειμένου να δηλώσει την εξαφάνιση του πορτοφολιού του. Αστυνομικοί που του το παρέδωσαν, τον ενημέρωσαν πως το εντόπισε μια γυναίκα, η οποία το πήγε κατευθείαν στην Αστυνομία.

Μάλιστα, ο ίδιος ήθελε να δώσει χρήματα στην 49χρονη προκειμένου να της εκφράσει την ευγνωμοσύνη του. Όμως, η γυναίκα όχι μόνο δεν τα δέχτηκε καθώς όπως ανέφερε «δεν έκανε κάτι σημαντικό» αλλά δεν ήθελε να γίνουν γνωστά ούτε τα στοιχεία της!

«Τι υπέροχη χώρα η Ελλάδα και τι υπέροχοι άνθρωποι» έλεγε ξανά και ξανά ο Γάλλος τουρίστας εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του!

Πηγή: creta24.gr

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.