Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ένοπλες Δυνάμεις: Αυτή είναι η φωτογράφος που βγήκε 5η καλύτερη παγκοσμίως - Το "κλικ" με τους Ευέλπιδες

Η φωτογράφος των Ενόπλων Δυνάμεων, Μαρινέζα Βαμβακάρη κατάφερε να διακριθεί με μία φωτογραφία των Ευέλπιδων να της χαρίζει την ύψιστη διάκρ...




Η φωτογράφος των Ενόπλων Δυνάμεων, Μαρινέζα Βαμβακάρη κατάφερε να διακριθεί με μία φωτογραφία των Ευέλπιδων να της χαρίζει την ύψιστη διάκριση παγκοσμίως, βάζοντάς την στη χρυσή πεντάδα!

Ανάμεσα σε 123.400 φωτογράφους απο 173 χώρες, που συμμετείχαν με συνολικά 444.000, η Μαρινεζα Βαμβακάρη διακρίθηκε στους 100 καλύτερους φωτογράφους και μια εκ των φωτογραφιών της κατέκτησε την Πέμπτη (5η) θέση στον 6ο παγκόσμιο φωτογραφικό διαγωνισμό του 35Awards στην κατηγορία της Ασπρόμαυρης φωτογραφίας! Καταλαμβάνοντας έτσι επάξια μια θέση και στους δυο τόμους που πρόκειται να εκδώσει και να διανείμει παγκόσμια ο οργανισμός του 35Awards.



Και δεν σταμάτησε εκεί η επιτυχία της καθώς κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε 4.929 φωτογράφους από 92 χώρες, στους 100 καλύτερους φωτογράφους στον 7ο παγκόσμιο διαγωνισμό FINE ART PHOTOGRAPHY AWARDS στην κατηγορία Conseptual καταλαμβάνοντας 2 διαφορετικες θέσεις!

Η Μαρίνεζα Βαμβακάρη γεννήθηκε στην Κυπαρισσία της Μεσσηνίας και μεγάλωσε στη Σύρο. Είναι απόφοιτη της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του Τμήματος Φωτογραφίας & Οπτικοακουστικών Τεχνών του ΑΤΕΙ Αθήνας. Έχει ειδικευτεί στο Φωτορεπορτάζ και έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια διαφόρων κατηγοριών στον τομέα της φωτογραφίας. Με την φωτογραφία ασχολείται από το 2001 και εξάσκησε την πρακτική της ως βοηθός καθηγητή του τμήματος φωτογραφίας στο Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών της Αθήνας. Έχει εργαστεί στο χώρο της μόδας, της διαφήμισης και του ρεπορτάζ και τώρα εργάζεται ως φωτογράφος στις Ένοπλες Δυνάμεις.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.