Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ενέδρα θανάτου στη Μεταμόρφωση – Ποιος ήταν ο 58χρονος που εκτέλεσαν εν ψυχρώ έξω από μία καντίνα

Μαφιόζικη δολοφονία με θύμα έναν 58χρονο άνδρα έγινε αργά χθες το βράδυ στη Μεταμόρφωση. Ο άνδρας που έχασε τη ζωή του είναι παλαίμαχος πυγ...




Μαφιόζικη δολοφονία με θύμα έναν 58χρονο άνδρα έγινε αργά χθες το βράδυ στη Μεταμόρφωση. Ο άνδρας που έχασε τη ζωή του είναι παλαίμαχος πυγμάχος της ΑΕΚ, ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον κόσμο της νύχτας, με το παρατσούκλι «Κεφάλας» και είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις εκβιασμών.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε έξω από μία καντίνα στην οδό Ιφιγενείας στη Μεταμόρφωση. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 58χρονος βρισκόταν στο σημείο, όταν ξαφνικά σταμάτησε μπροστά του μια μηχανή στην οποία επέβαιναν δυο άτομα. 

Ο συνοδηγός έβγαλε όπλο, πυροβόλησε τον 58χρονο τουλάχιστον τρεις φορές και στη συνέχεια η μηχανή ανέπτυξε ταχύτητα και οι δυο δράστες χάθηκαν στα στενά της περιοχής.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ενώ το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο δεν μπορούσε να κάνει το παραμικρό αφού ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός.

Την έρευνα για τη δολοφονία έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.