Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μακελειό στην Καλιφόρνια: «Δυσαρεστημένος» από τη… δουλειά του ο 57χρονος που σκότωσε 9 άτομα σε αμαξοστάσιο

Ο εργαζόμενος σε υπηρεσία μεταφορών του Σαν Χοσέ στη Βόρεια Καλιφόρνια των ΗΠΑ ήταν «έντονα δυσαρεστημένος» από τη δουλειά του πολύ πριν εξ...





Ο εργαζόμενος σε υπηρεσία μεταφορών του Σαν Χοσέ στη Βόρεια Καλιφόρνια των ΗΠΑ ήταν «έντονα δυσαρεστημένος» από τη δουλειά του πολύ πριν εξαπολύσει την επίθεσή του. Ο 57χρονος Σάμιουελ Κάσιντι άνοιξε πυρ εναντίον συναδέλφων του την περασμένη Τετάρτη (26/5), σκοτώνοντας εννέα ανθρώπους ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε την Πέμπτη (27/5) σερίφης στη Βόρεια Καλιφόρνια, Λόρι Σμιθ. Η αστυνομία αρνήθηκε να κάνει υποθέσεις για το κίνητρο λέγοντας πως η εργασία της επί του πεδίου μπορεί να κρατήσει αρκετές ημέρες, με τη βοήθεια του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI) και του Γραφείου για το Αλκοόλ, τον Καπνό και τα Πυροβόλα Όπλα.

Ωστόσο, η σερίφης ανέφερε σε γραπτή ανακοίνωσή της ότι η δυσαρέσκεια του ενόπλου για την εργασία του στην υπηρεσία μεταφορών της κομητείας της Σάντα Κλάρα «πιθανόν να συνέβαλε στο ότι έβαλε στο στόχαστρό του» τους συναδέλφους του. «Βάσει των πρόσφατων εξελίξεων στην έρευνα μπορούμε να πούμε ότι ο ύποπτος υπήρξε ένας πολύ δυσαρεστημένος υπάλληλος της υπηρεσίας μεταφορών επί σειρά ετών», έγραψε η Σμιθ.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι ο ένοπλος ονομάζεται Σάμιουελ Κάσιντι και ήταν 57 ετών.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.