Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παραμένει ο συναγερμός στη Δυτική Αττικη... Κάηκαν 55.000 στρέμματα δάσους και πολλά σπίτια από τον Σχίνο ως τα Μέγαρα!

Δύσκολη προμηνύεται και η αποψινή νύχτα καθώς το πύρινο μέτωπο που ξεκίνησε από το Σχίνο Κορινθίας και έφτασε μέχρι και τα Μέγαρα βρίσκεται...





Δύσκολη προμηνύεται και η αποψινή νύχτα καθώς το πύρινο μέτωπο που ξεκίνησε από το Σχίνο Κορινθίας και έφτασε μέχρι και τα Μέγαρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη παρά την ύφεση που είχε διαπιστωθεί νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής. Πλέον οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με το χρόνο έτσι ώστε να περιορίσουν τη φωτιά μέχρι αργά το βράδυ.

Σημειώνεται πως η ανησυχία που εκφράζεται τις τελευταίες ώρες από την Πυροσβεστική αφορά τις περιοχές Καλκάκι και Παπαγιαννεϊκα. Μάλιστα για τη δεύτερη περιοχή δόθηκε εντολή εκκένωσης από τις αρχές. Την ίδια ώρα η πύρινη λαίλαπα σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της και άφησε πίσω της πάνω από 55.000 κατεστραμμένα στρέμματα γης και δεκάδες σπίτια που καταστράφηκαν είτε μερικώς είτε ολοσχερώς.

«Συνεχώς βελτιώνεται η εικόνα της πυρκαγιάς. Αναμένουμε ότι και αύριο θα υπάρχουν αναζωπυρώσεις της σε διάφορα σημεία της μεγάλης έκτασής της, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή»Κρίσι, αναφέρει στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης.

Οσον αφορά στους οικισμούς Παπαγιαννέϊκα και Καλκάνι, οι κάτοικοι των οποίων απομακρύνθηκαν το μεσημέρι για καθαρά προληπτικούς λόγους, ο κ.Βαθρακογιάννης επισημαίνει: «Στα συγκεκριμένα σημεία ελέγχθηκε άμεσα η φωτιά και δεν υπάρχει πρόβλημα». Σημειώνεται ότι η Πυροσβεστική παραμένει σε γενική επιφυλακή σε Αττική και Πελοπόννησο, ενώ είναι σε μερική επιφυλακή στα άλλα σημεία της χώρας.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.