Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με συνοπτικές διαδικασίες... Η Ισπανία απέλασε 4.800 από τους πάνω από 8.000 μετανάστες που πέρασαν στη Θέουτα...

 Οι αρχές της Ισπανίας προχώρησαν σήμερα σε μαζικές απελάσεις παράτυπων μεταναστών από τη Βόρεια Αφρική οι οποίοι πέρασαν στον ισπανικό θύλα...



 Οι αρχές της Ισπανίας προχώρησαν σήμερα σε μαζικές απελάσεις παράτυπων μεταναστών από τη Βόρεια Αφρική οι οποίοι πέρασαν στον ισπανικό θύλακα της Θέουτα από το Μαρόκο.

Ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ δήλωσε ότι 4.800 από τους περισσότερους από 8.000 μετανάστες που πέρασαν στη Θέουτα τις προηγούμενες δύο ημέρες έχουν απελαθεί και οι δυνάμεις ασφαλείας και από τις δύο πλευρές έχουν παρέμβει για να εμποδίσουν την είσοδο άλλων.

«Προχωράμε στην άμεση απέλαση όσων έχουν εισέλθει παράτυπα», δήλωσε ο Σάντσεθ μιλώντας στο κοινοβούλιο.

Σήμερα το πρωί Ισπανοί στρατιώτες με πλήρη εξάρτυση αλλά και αστυνομικοί συνόδευσαν κάποιους μετανάστες που πέρασαν στη Θέουτα κολυμπώντας πίσω στο Μαρόκο, ενώ η μαροκινή αστυνομία οδήγησε εκατοντάδες νεαρούς άνδρες μακριά από τον μεθοριακό φράκτη. 

Ο επικεφαλής του ισπανικού θύλακα είχε κατηγορήσει νωρίτερα τις μαροκινές αρχές ότι δεν καταφέρνουν να προστατεύσουν τη δική τους πλευρά των συνόρων και συνέδεσε την αύξηση των εισροών μεταναστών με την απόφαση της Μαδρίτης να επιτρέψει στον Μπραχίμ Γάλι επικεφαλής του Μετώπου Πολισάριο, των αυτονομιστών της Δυτικής Σαχάρας, να νοσηλευθεί στην Ισπανία αφού μολύνθηκε από covid-19. 

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.