Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορινθία: Μυστήριο με τον θάνατο 45χρονης – Βρέθηκε νεκρή σε χωματόδρομο

Φαίνεται να έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια – Ήταν διαζευγμένη με δύο παιδιά Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των ανδρών της Αστυ...

Φαίνεται να έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια – Ήταν διαζευγμένη με δύο παιδιά

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των ανδρών της Αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της μια 45χρονη γυναίκα, το πτώμα της οποίας εντόπισε ένα περαστικός σε έναν χωματόδρομο που συνδέει τις κοινότητες Αθίκια και Ρυτό στην Κορινθία.


Η 45χρονη Π.Α., που σύμφωνα με το Hlektra.gr κατοικούσε στα Αθίκα, είχε αφήσει την τελευταία της πνοή στην περιοχή Άγιος Ανδρέας σε απόσταση 500 μέτρα από την κοινότητα, όμως δεν έχει διευκρινιστεί πώς βρέθηκε εκεί και για ποιον λόγο. Η σορός της θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κορίνθου για να γίνει νεκροτομή από ιατροδικαστή ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια του θανάτου.


Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η άτυχη γυναίκα ήταν διαζευγμένη και μητέρα δυο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού και ο πρόωρος θάνατός της έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.