Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Έφυγε» ξαφνικά από ανακοπή 45χρονος στη Λαμία - Αργότερα βγήκε θετικός στον κορωνοϊό

Βαρύ πένθος σε Κοινότητα της Λαμίας στην είδηση της ξαφνικής απώλειας ενός 45χρονου, ο οποίος κατέληξε από ανακοπή στο Νοσοκομείο Λαμίας. ...





Βαρύ πένθος σε Κοινότητα της Λαμίας στην είδηση της ξαφνικής απώλειας ενός 45χρονου, ο οποίος κατέληξε από ανακοπή στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο άνδρας είχε διακομιστεί στα Επείγοντα περίπου στις 2:30 το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα σε κωματώδη κατάσταση και παρά τις προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού κατέληξε.

Ωστόσο στο βαρύ πένθος προστίθεται και η αγωνία στους συγχωριανούς του, καθώς βρέθηκε στη συνέχεια θετικός στην covid-19.

Ο άτυχος άνδρας ανέβασε πυρετό την Κυριακή, δεν φαντάστηκε όμως ότι νοσούσε από κορωνοϊό. Μάλιστα το βράδυ της Ανάστασης είχε πάει στην εκκλησία να γιορτάσει με τους συγχωριανούς του.

Για την κατάσταση ενημερώθηκε άμεσα και η υγειονομική υπηρεσία του Δήμου Λαμιέων προκειμένου να πραγματοποιηθούν διαγνωστικά rapid test στον πληθυσμό του χωριού το αμέσως επόμενο διάστημα.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.