Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μπαράζ προκλήσεων σήμερα στο Αιγαίο: 40 παραβιάσεις από μαχητικά και αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας

Σε δεκάδες παραβιάσεις Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο προχώρησαν σήμερα μαχητικά αεροσκάφη της τουρκικής Πολεμικής Αερ...





Σε δεκάδες παραβιάσεις Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο προχώρησαν σήμερα μαχητικά αεροσκάφη της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας όσο και αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας του Πολεμικού Ναυτικού της γείτονος.

Συγκεκριμένα τρία ζεύγη μαχητικών F-16 (τέσσερα εκ των οποίων οπλισμένα) και δύο ATR-72 του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού προχώρησαν σε 5 παραβάσεις και συνολικά 40 παραβιάσεις, εκ των οποίων οι 32 από τα ATR-72.

Δύο εκ των παραβιάσεων ήταν οι υπερπτήσεις των Τουρκικών F-16 πάνω από τις Οινούσσες και την Παναγιά σε ύψος 22.000 ποδών.

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική. Σε τρεις περιπτώσεις υπήρξαν εμπλοκές.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.